Πολωνία: 22χρονος κλέφτης παρίστανε την… κούκλα βιτρίνας για να μη συλληφθεί

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2023 19:24 Πολωνία: 22χρονος κλέφτης παρίστανε την… κούκλα βιτρίνας για να μη συλληφθεί

Ένας 22χρονος μπήκε σε κατάστημα ένδυσης, έκλεψε αντικείμενα και έπειτα στάθηκε ακίνητος στη βιτρίνα, για να ξεγελάσει φύλακες και κάμερες. Συνελήφθη από την αστυνομία.

Ένας νεαρός συνελήφθη στη Βαρσοβία επειδή παρίστανε ότι ήταν… κούκλα βιτρίνας, για να κλέβει καταστήματα σε ένα εμπορικό κέντρο.

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο 22χρονος κατάφερε να διεισδύσει σε ένα κατάστημα ενδυμάτων την ώρα που ήταν κλειστό, «φόρεσε καινούρια ρούχα και μετά στάθηκε ακίνητος στη βιτρίνα, παριστάνοντας την κούκλα, για να ξεγελάσει τους φύλακες και τις κάμερες ασφαλείας» ανέφερε ο Ρόμπερτ Σουμιάτα, ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας της Βαρσοβίας.

Προτού να τον συλλάβουν, είχε τον χρόνο να κλέψει και κάποια κοσμήματα από ένα περίπτερο του εμπορικού κέντρου.

«Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο», σχολίασε ο Σουμιάτα.

Ο νεαρός προφυλακίστηκε και αν κριθεί ένοχος μπορεί να του επιβληθεί ποινή κάθειρξης 10 ετών.

πηγή: news247.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση