Η συγκινητική αντίδραση μιας 72χρονης που βλέπει για πρώτη φορά τη θάλασσα: Η απίστευτη ατάκα της

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2024 12:54 Η συγκινητική αντίδραση μιας 72χρονης που βλέπει για πρώτη φορά τη θάλασσα: Η απίστευτη ατάκα της

Τις περισσότερες φορές θεωρούμε τα μικρά πράγματα στη ζωή δεδομένα. Όπως για μια 70χρονη, το να δει από κοντά και να νιώσει στα πόδια της τη θάλασσα, έγινε η πιο αξιομνημόνευτη στιγμή της ζωής της.

Το βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok, αποτυπώνει την στιγμή που η 72χρονη Ίσα από την Αργεντινή ξεσπά από χαρά και κάνει σαν μικρό παιδί όταν βλέπει για πρώτη φορά στη ζωή της την θάλασσα.

Σύμφωνα με την New York Post, η Ίσα πέρασε τη ζωή της μεγαλώνοντας 10 παιδιά. Η Τζιζέλα Γκράσι, η οποία ανάρτησε το viral βίντεο, και είναι μέλος της οικογένειας, λέει πως η Ίσα μαζί με τον πατέρα της Γκράσι επί 27 χρόνια, φρόντιζαν την ίδια και τα αδέρφια της. Δυστυχώς, ο πατέρας της Γκράσι πέθανε το 2019. «Μεγάλωσε επτά θετά παιδιά και τρία βιολογικά» λέει η κοπέλα στο Storyful.

H στιγμή που η 72χρονη βλέπει για πρώτη φορά την θάλασσα

Και στο viral βίντεο, που έχει συγκεντρώσει πάνω από 800.000 προβολές, όπως βλέπει κανείς, ένα από τα μέλη της οικογένειας την οδηγεί στην παραλία με τα χέρια της να καλύπτουν τα μάτια της. Σταματούν λίγα μέτρα μακριά από το νερό, καθώς εκείνος ξεσκεπάζει τα μάτια της Ίσα για να της δείξει τη θάλασσα που απλώνεται μπροστά της.

 

@gisegrassi

mi vieja conociendo el mar x primera vez

♬ sonido original - Gise Grassi

 

Η Ίσα πρώτα ουρλιάζει από ενθουσιασμό και στη συνέχεια καλύπτει το πρόσωπό της βγάζοντας μια κραυγή χαράς.

 

@gisegrassi

la Vieja metiendose al mar x primera vez! quería un guardavidas guapo

♬ sonido original - Gise Grassi

 

Σε ένα άλλο βίντεο, η 72χρονη φαίνεται με μαγιό, μέσα στη θάλασσα να κάνει σαν μικρό παιδί, φωνάζοντας μάλιστα, προς τη θετή της κόρη που την κινηματογραφεί να καλέσει έναν «καυτό» ναυαγοσώστη, όπως λέει, για να την βοηθήσει!

Ο συνοδός της αστειευόμενος, προσθέτει: «Τον πιο καυτό, σας παρακαλώ», με την θετή της κόρη να συμβουλεύει την 72χρονη να πει πως «πνίγεται»

 

@gisegrassi

conociendo el mar parte 3 día de hoy!

♬ sonido original - Gise Grassi

 

Πηγή: New York Post

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση