Καφέ στις Βρυξέλλες έπινε μετά το μακελειό στο Παρίσι ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2015 13:02 Καφέ στις Βρυξέλλες έπινε μετά το μακελειό στο Παρίσι ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ

Την επομένη του μακελειού στο Παρίσι ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ έπινε τον καφέ του αμέριμνος στις Βρυξέλλες και μάλιστα καυχιόταν για το κατόρθωμα του αδελφού του.

Μπορεί να είναι ο υπ' αριθμών ένα καταζητούμενος αυτή τη στιγμή παγκοσμίως, αλλά την επομένη του τρομοκρατικού χτυπήματος το Παρίσι και στο Μπατακλάν ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ έπινε τον καφέ του αμέριμνος στις Βρυξέλλες και μάλιστα καυχιόταν για το κατόρθωμά του.

Σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail, σε επικοινωνία που είχε η με έναν από τους δύο άντρες που παρέλαβαν από το Παρίσι τον Σαλάχ, εκείνος αποκάλυψε πως όλοι μαζί πήγαν για καφέ αφότου επέστρεψαν στις Βρυξέλλες.

Οι δύο άντρες, Βέλγοι πολίτες 21ος και 27 χρονών, μετά από μήνυμα στο κινητό τους στις 2:00 τη νύχτα, πήραν τον Σαλάχ με το αυτοκίνητό τους ένα περίπου μίλι από το Μπατακλάν, σε κοντινή απόσταση από το σημείο όπου οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα μαύρο Renault Clio, το οποίο πιστεύεται ότι χρησιμοποιήθηκε για τις επιθέσεις.

Οι δύο Βέλγοι δήλωσαν, επίσης, στις αρχές ότι η γαλλική αστυνομία τους σταμάτησε στα σύνορα με το Βέλγιο, αλλά και δύο ακόμη φορές, αμέσως μόλις έφυγαν από το Παρίσι!

Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ ο Βέλγος τζιχαντιστής συναντήθηκε με έναν παιδικό του φίλο σε κεντρικό καφέ των Βρυξελλών, λίγες μόνο ώρες μετά το μακελειό και του αποκάλυψε πως ένας από τους αδερφούς του είχε ανατιναχθεί την προηγούμενη ημέρα στο Παρίσι.

thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση