Βίντεο: Πήραν τον νόμο στα χέρια τους. Έγδυσαν ληστή και τον έδεσαν σε κολώνα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2014 17:21 Βίντεο: Πήραν τον νόμο στα χέρια τους. Έγδυσαν ληστή και τον έδεσαν σε κολώνα

Το νόμο στα χέρια τους πήραν εξαγριωμένοι πολίτες στο Σαντιάγο της Χιλής (Vid)

Πολίτες στη Χιλή αποφάσισαν να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους όταν είδαν έναν άντρα να αποπειράται να κλέψει έναν ηλικιωμένο συνταξιούχο. Ο 32χρονος Βαλεντίνο Μπαρέρα προσπάθησε να κλέψει το πορτοφόλι του ηλικιωμένου με την απειλή ενός μαχαιριού και λίγο αργότερα βρέθηκε γυμνός και δεμένος σε μια κολώνα, τυλιγμένος μέσα σε σελοφάν.

Ο συνταξιούχος άρχισε να φωνάζει και το πλήθος όρμησε στον ληστή. Τον ακινητοποίησαν, τον έγδυσαν, τον τύλιξαν σε σελοφάν και τον έδεσαν σε μια κολώνα.

Στην συνέχεια άρχισαν να τον βρίζουν και να τον βγάζουν φωτογραφίες οι οποίες ανέβηκαν στο διαδίκτυο με απαξιωτικά σχόλια.

Η αστυνομία έφτασε στο σημείο 20 λεπτά αργότερα και όταν βρήκε τον άντρα δεμένο και γυμνό, τον ρώτησε τι είχε συμβεί. Οι συγκεντρωμένοι πολίτες ενημέρωσαν τις Αρχές για το συμβάν και ο νεαρός προσήχθη.

Παρόλα αυτά, ο ηλικιωμένος δεν κατέθεσε μήνυση και έτσι ο 32χρονος αφέθηκε ελεύθερος λίγο μετά τη μεταφορά του στο αστυνομικό τμήμα.

news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση