Βίντεο: Δείτε τον σέξι... 80χρονο Κινέζο που «καίει καρδιές» στο διαδίκτυο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016 16:26 Βίντεο: Δείτε τον σέξι... 80χρονο Κινέζο που «καίει καρδιές» στο διαδίκτυο
Ο Deshun Wang ξεκίνησε πρόσφατα να εργάζεται ως μοντέλο στην χώρα του και σκοπεύει να κατακτήσει και τις διεθνείς πασαρέλες

Με το γυμνασμένο του σώμα, το hipster μούσι του και την νεανική του εμφάνιση, ο Deshun Wang θα μπορούσε άνετα να περάσει για εξηντάρης.

Ωστόσο, η πραγματική ηλικία του ηθοποιού και μοντέλου είναι 80 ετών, κάτι που όπως φαίνεται δεν αποθαρρύνει καθόλου τις εκατοντάδες θαυμάστριες που έχει αποκτήσει ο γοητευτικός υπερήλικας, έπειτα από την τελευταία του εμφάνιση σε επίδειξη μόδας όπου αναμφίβολα... έκλεψε την παράσταση.



Ο Deshun γεννήθηκε στην πόλη Σενγιάνγκ και άρχισε να εργάζεται σαν ηθοποιός από τα 24 του χρόνια. Κατά τη διάρκεια της κινηματογραφικής του καριέρας έπαιξε σε αρκετές επιτυχημένες ταινίες όπως το «Απαγορευμένο Βασίλειο» και οι «Πολεμιστές του Ουρανού και της Γης».

Ωστόσο η ενασχόλησή του με το μόντελινγκ προέκυψε μόλις πέρυσι, όταν προσέλκυσε την προσοχή ενός κυνηγού ταλέντων εξαιτίας της εξαιρετικά νεανικής του εμφάνισης και του καλογυμνασμένου του σώματος.

Από τότε, ο 80χρονος έχει δεχτεί δεκάδες προτάσεις για να συμμετάσχει σε επιδείξεις μόδας και έχει εξελιχθεί σε αστέρι του διαδικτύου, με πολλές γυναίκες μάλιστα να τον προσεγγίζουν online θέλοντας να τον γνωρίσουν.




«Πολλοί άνθρωποι με πρόσεξαν για πρώτη φορά ετά την τελευταία επίδειξη μόδας και άρχισαν να με αποκαλούν "σέξι παππού". Αν και κάποιοι με θεωρούν "μόδα που θα περάσει", πρέπει να τους πω ότι προετοιμαζόμουν για αυτή τη στιγμή τα τελευταία 60 χρόνια», ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή του στους Times o σέξι παππούς, τονίζοντας ότι ποτέ δεν είναι αργά για την επιτυχία.

πηγή: dailymail.co.uk protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση