Μιχάλης Μουρούτσος-Λάουρα Νάργες:Νέος έρωτας στην πόλη

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Μαΐου 2015 13:06 Μιχάλης Μουρούτσος-Λάουρα Νάργες:Νέος έρωτας στην πόλη

Καμία γυναίκα δεν βρισκόταν επίσημα στο πλευρό του Μιχάλη Μουρούτσου μετά το διαζύγιό του. Μέχρι που ήρθε η Λάουρα Νάργες.

Από την ημέρα που ο Μιχάλης Μουρούτσος χώρισε οριστικά με το μοντέλο Αναστασία Περράκη και την έκδοση του διαζυγίου τους, ο Ολυμπιονίκης -που πάντα διατηρεί χαμηλούς τόνους- δεν κυκλοφόρησε ποτέ δημόσια με μία γυναίκα στο πλευρό του.

Τώρα, όμως, η σχέση του με τη Λάουρα Νάργες είδε το φως της δημοσιότητας. Ο φακός του ΟΚ! τους απαθανάτισε τη Δευτέρα 4 Μαΐου, αποκαλύπτοντας τον έρωτα τους.  Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Λάουρα Νάργες είναι πολύ χαρούμενη για τη σχέση της με τον Ολυμπιονίκη: «Η Λάουρα είναι πολύ χαρούμενη για τη σχέση της με το Μιχάλη, όπως κι εκείνος. Μπορεί να μένουν σχετικά μακριά- εκείνη στα βόρεια προάστια κι εκείνος στα νότια-οργανώνουν όμως έτσι το πρόγραμμα τους, ώστε να συναντιούνται αρκετές φορές μέσα στην εβδομάδα» .

Αν και οι δυο τους γνωρίζονταν πολύ καιρό μέσω κοινών φίλων τους, η γνωριμία τους έγινε έρωτας τους τελευταίους μήνεςΤο τελευταίο διάστημα, η Λάουρα Νάργες παρακολουθεί μαθήματα tae kwon do με προπονητή το νέο της σύντροφο, ο οποίος διατηρεί σχολή στον Ασπρόπυργο.

thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση