Η Παπαρίζου ανακοινώνει: Τραγουδούν ξανά μαζί ως Antique!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019 16:45 Η Παπαρίζου ανακοινώνει: Τραγουδούν ξανά μαζί ως Antique!

Στιγμές περασμένων δεκαετιών θα μας φέρουν ξανά στο μυαλό η Έλενα και ο Νίκος, που θα ενωθούν και τα δώσουν όλα.

Η διάλυση των Antique, του συγκροτήματος που αγάπησαν πολύ οι Έλληνες, δηλαδή της Έλενας Παπαρίζου και του Νίκου Παναγιωτίδη, που έφτασαν να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην Eurovision το 2001,  θα πάρει μία... άνω τελεία. Τί σημαίνει αυτό; Οι δυο πρώην συνεγράτες ποτέ δεν έπαψαν να επικοινωνούν και όπως φαίνεται πολλά στοιχεία από τη δυνατή φιλία που τους έδενε έμειναν ζωντανά. 

Η Έλενα Παπαρίζου πριν από μερικές ημέρες έκανε την παρακάτω ανάρτηση μαζί με μία τελευταία φωτογραφία της με τον Νίκο, καθώς και κάποιες παλιότερες:

«1999-2019 | Antique For Ever ♥️ Σήμερα γιορτάζω τα δικά μου 20 χρόνια… ☺️ Στις 7 Απριλίου του 1999 ηχογραφήσαμε με το Νίκο Παναγιωτίδη το πρώτο μας τραγούδι «Opa Opa» ως Antique στην Στοκχόλμη… Την επόμενη μέρα στις 8 του μήνα, όταν ξυπνήσαμε συνειδητοποιήσαμε τι ζούμε. Ήταν μεγάλη μας χαρά και τιμή που οι Σουηδοί μας τίμησαν και μας βοήθησαν να ξεκινήσουμε την καριέρα μας, να διασχίσουμε όλη την Ευρώπη και να φτάσουμε μέχρι και στην Ελλάδα μας, τη χώρα μας. ♥️ Κάποια στιγμή μπήκε μια άνω τελεία… τη συνέχεια τη γνωρίζετε! ☺️ Σήμερα όμως, 20 χρόνια ακριβώς μετά από εκείνη τη μέρα, συναντήθηκα ξανά με τον φίλο μου τον Νίκο, θυμηθήκαμε τα παλιά, και κάναμε κι άλλα όνειρα για το μέλλον...

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση