Τρίωρη επέμβαση πλαστικής για τη Μπριζίτ Μακρόν: τι λένε τα δημοσιεύματα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 03 Αυγούστου 2019 21:51 Τρίωρη επέμβαση πλαστικής για τη Μπριζίτ Μακρόν: τι λένε τα δημοσιεύματα

Με συνοδεία 4 αντρών ασφαλείας και τριών οχημάτων, πήγε στο διάσημο νοσοκομείο για την επέμβαση

Η πρώτη κυρία της Γαλλίας, κατά 25 χρόνια μεγαλύτερη από τον σύζυγό της Εμανουέλ Μακρόν, υποβλήθηκε σε αισθητική πλαστική επέμβαση, συνολικής διάρκειας τριών ωρών, στο διάσημο Αμερικανικό Νοσοκομείο του Παρισιού. Το συγκεκριμένο νοσοκομείο έχει αποτελέσει προορισμό πολλών δημοφιλών προσώπων,για να υποβληθούν σε αισθητικής χειρουργικής επεμβάσεις στο πρόσωπό τους, από τον Ροκ Χάτσον και την Μπέτι Ντέιβις μέχρι τον Καρλ Λάγκερφλεντ.

φωτό: wikipedia
φωτό: wikipedia

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που φιλοξενεί στο εξώφυλλό του το περιοδικό Closer, η Μπριζίτ Μακρόν επισκέφθηκε τον χειρουργό στις 16 Ιουλίου και την επόμενη μέρα, με συνοδεία 4 αντρών ασφαλείας και τριών οχημάτων, πήγε στο νοσοκομείο για την επέμβαση: «Η εγχείρηση εξελίχθηκε χωρίς πρόβλημα και η συνταξιούχος δασκάλα πήρε εξιτήριο από το Αμερικανικό Νοσοκομείο το ίδιο βράδυ», ανέφεραν γαλλικά ΜΜΕ.

Εκτός από το περιοδικό Closer και το Le Point μετέφερε την ίδια είδηση, επισημαίνοντας ότι επικεφαλής της επέμβασης ήταν ένας «επιφανής πλαστικός χειρουργός». Λεπτομέρειες της επέμβασης ή του κόστους της δεν έγιναν γνωστές.
Η Μπριζίτ Μακρόν, σύμφωνα με το δημοσίευμα,  πέρασε τις επόμενες δύο μέρες αναρρώνοντας στο Λαντέρν, την επίσημη προεδρική κατοικία στις Βερσαλλίες, και στη συνέχεια αναχώρησε για τον πύργο Μπρεγκανσόν στη Νότια Γαλλία, την επίσημη θερινή κατοικία του εκάστοτε προέδρου, όπου βρισκόταν ήδη εκεί ο Εμανουέλ Μακρόν.

Επίσημος σχολιασμός ή ανακοίνωση δεν υπήρξαν.


 Φωτό:reuters

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση