Συντετριμμένη η Σάντρα Βουτσά: Δεν υπάρχουν λόγια - έχασα και τους δυο γονείς μέσα σε λίγες εβδομάδες

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020 12:19 Συντετριμμένη η Σάντρα Βουτσά: Δεν υπάρχουν λόγια - έχασα και τους δυο γονείς μέσα σε λίγες εβδομάδες

"Έχασα και τους δύο μου γονείς σε μικρό χρονικό διάστημα. Τι να πεις γιαυτό. Υπάρχουν λόγια να πεις;"

Το "τελευταίο αντίο" στον Κώστα Βουτσά στη Μητρόπολη Αθηνών όπου έχουν συγκεντρωθεί συγγενείς, φίλοι και απλοί πολίτες που τον αγάπησαν μέσα από τις ταινίες του και την αδιάλειπτη παρουσία του στο θεατρικό σανίδι μέχρι και τα 88 του χρόνια.

Η οικογένεια και στενοί φίλοι του Κώστα Βουτσά βρίσκονται από νωρίς το πρωί στην Μητρόπολη Αθηνών για να αποχαιρετήσουν κεκλεισμένων των θυρών τον αγαπημένο ηθοποιό.

Η Σάντρα Βουτσά, λίγο πριν αρχίσει η εξόδιος ακολουθία μίλησε στις κάμερες συγκινημένη και σε κατάσταση σοκ αφού έχασε και τους δύο γονείς της μέσα σε λίγες εβδομάδες.

"Μια μεγάλη απώλεια για εμάς στην οικογένεια. Τεράστια απώλεια. Ειναι συγκινητικό που είναι για όλη την Ελλάδα. Όλος ο κόσμος τον αγαπούσε πολύ τον πατέρα μας και αυτό για εμάς είναι μια παρηγοριά εν μέρει. Έχασα και τους δύο μου γονείς σε μικρό χρονικό διάστημα. Τι να πεις γιαυτό. Υπάρχουν λόγια να πεις; Αυτό είναι μια πραγματικότητα που είναι μέσα στη ζωή. Ο κόσμος τον αγαπούσε πολύ, έχει δικαίωμα να τον θρηνήσει όπως θέλει. Ο κόσμος θέλω να θυμάται πόσο γενναιόδωρος και πόσο μαχητής ήταν" είπε συγκινημένη η κόρη του Κώστα Βουτσά και της Έρρικας Μπρόγιερ.

Θυμίζουμε ότι η Έρρικα Μπρόγιερ έφυγε από τη ζωή στις 5 Ιανουαρίου του 2020.

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση