Τίτλοι τέλους για την Κέιτ Μος και τον Τζέιμι Χινς [εικόνες]

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2015 12:27 Τίτλοι τέλους για την Κέιτ Μος και τον Τζέιμι Χινς [εικόνες]

Μπορεί οι φήμες να κυκλοφορούν εδώ και καιρό, σήμερα όμως ο βρετανικός Τύπος έχει γεμίσει με δημοσιεύματα, τα οποία θέλουν την Κέιτ Μος και τον Τζέιμι Χινς να παίρνουν πλέον χωριστούς δρόμους.

Όπως αναφέρουν μάλιστα τα περισσότερα από αυτά, ο κιθαρίστας «περιμένει απλά από την Κέιτ να προχωρήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου».

«Έχουν τελειώσει ως παντρεμένο ζευγάρι. Έχει παρέλθει το σημείο χωρίς επιστροφή» αναφέρει στη βρετανική Sun άτομο από τον στενό κύκλο του ζευγαριού.

«Αν και δεν βιάζονται, και οι δύο υποψιάζονται ότι δεν θα συμφιλιωθούν μεταξύ τους. Έχουν αποδεχτεί ότι πρέπει να κάνουν κάποιου είδους δήλωση, αλλά δεν θέλουν να εξαναγκαστούν σε τίποτα», συνεχίζει η ίδια πηγή της Sun.

Οι φήμες πάντως περί χωρισμού ξεκίνησαν όταν το μοντέλο δεν παρευρέθηκε στη συναυλία του Χινς στο Γκλάστονμπερι, ενώ οργίασαν όταν η Μος άρχισε να διασκεδάζει αλλοπρόσαλλα και να επιβιβάζεται μεθυσμένη σε πτήσεις.

Η τελευταία κοινή εμφάνιση του ζευγαριού πάντως που παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2011, ήταν σε ένα event τον Μάρτη, αν και ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε μαζί και σε ένα ταξίδι τον Μάη στη Ρώμη.


Πηγή: iefimerida.gr
 
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση