Η υπουργός ανέβηκε στη σκηνή και μάγεψε το κοινό της!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 30 Αυγούστου 2015 11:54 Η υπουργός ανέβηκε στη σκηνή και μάγεψε το κοινό της!

Η νέα υπουργός Τουρσιμού έπιασε το μικρόφωνο, τραγούδησε για την πανσέληνο, και αποθεώθηκε από το... πολιτικό κοινό της σε μία μαγική βραδιά στο Μαραθώνα.

Η νέα υπουργός Τουρισμού, Αλκηστις Πρωτοψάλτη ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε υπό το φως της αυγουστιάτικης πανσελήνου, μαγεύοντας όπως πάντα με τα τραγούδια της το κοινό της, το το οποίο αυτή τη φορά είχε άρωμα... πολιτικής.

Την εκδήλωσε διοργάνωσε ο δήμος Μαραθώνος και ο δήμαρχος Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος είναι προσωπικός φίλος της τραγουδίστριας, και την βράβευσε με το ανώτερο βραβείο του δήμου.

Οπως εξήγησε η Αλκηστις Πρωτοψάλτη, πριν ορκιστεί υπουργός, είχε δεσμευτεί να γίνει πρέσβειρα του δήμου Μαραθώνος.

 

 

Ο Ηλίας Ψινάκης, μάλιστα, είχε φροντίσει να ενημερώσει για το event, μέσω instagram:

“Φίλοι μου σας καλώ όλους όσους γουστάρετε να ερθετε αυριο Σάββατο 29 στην πανσέληνο του Αυγούστου στις 21.00 στην Αφετηρια Μαραθωνιου Δρόμου να απολαύσουμε όλοι μαζί την μοναδική συναυλία που έχει κάνει το γύρο του κόσμου της Υπουργου πλέον Αλκηστις Πρωτοψαλτη που με όλη την αγαπη της μας προσφέρει !!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΡΕΛΛΑ...!!!❤️ Η είσοδος δεν απλως ελεύθερη ....Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...”, ήταν το μήνυμα που έγραψε.

Παρόντες, μεταξύ άλλων, ήταν η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Βασίλης Κικίλιας, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, η Ζωή Λάσκαρη με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο κ.α.


 


 

πηγή: thetoc.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση