Μετά τον έρωτα έρχεται η εκπομπή για τη Μπαλατσινού- Σε ποιο κανάλι οδεύει

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 30 Αυγούστου 2015 17:11 Μετά τον έρωτα έρχεται η εκπομπή για τη Μπαλατσινού- Σε ποιο κανάλι οδεύει

Η Τζένη Μπαλατσινού έχει πρόταση και τη συζητάει σοβαρά. Όπως φαίνεται, το συμβόλαιο δεν είναι μακριά και τα Σαββατοκύριακα θα τη δούμε στην οθόνη.

Το δεύτερο καλοκαίρι μετά το διαζύγιό της από τον Πέτρο Κωστόπουλο δεν το πέρασε μόνη της η Τζένη Μπαλατσινού. Η σχέση της με τον Καβαλιώτη Ανδρέα Παππά καλά κρατεί και την κάνει ευτυχισμένη.

Φαίνεται όμως, ότι η Τζένη Μπαλατσινού οδεύει προς την ολοκλήρωση της ευτυχίας, αφού και τα επαγγελματικά της ανθίζουν. Οι πληροφορίες ότι η Τζένη Μπαλατσινού συζητούσε με το Star ήταν εξ ολοκλήρου αληθινές, αφού μιλούσε ώστε να κάνει μία εκπομπή η οποία θα αντικαθιστούσε εκείνη της Τατιάνας Στεφανίδου, που μετακόμισε στο E TV.  

Οι τελευταίες πληροφορίες όμως, λένε ότι δεν θα αλλάξει στέγη, αφού η πρόταση που έκανε στο Mega (το κανάλι που τον περασμένο χειμώνα προβαλλόταν το Joy, στο οποίο θεωρούνταν κεντρική παρουσιάστρια), για ένα νέο πρότζεκτ φαίνεται ελκυστική. 

Βέβαια, αν όλα πάνε καλά και υπογράψει, η νέα εκπομπή θα ενταχθεί στο Σαββατοκύριακο.

πηγή: thetoc.gr

 

 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση