«Άναψαν τα αίματα» στην κουβέντα Γκλέτσου-Μενεγάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2015 21:59 «Άναψαν τα αίματα» στην κουβέντα Γκλέτσου-Μενεγάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

«Μου τον τσίτωσες ενώ έκανα τόση κουβέντα πριν μαζί του...»

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε ο Απόστολος Γκλέτσος το μεσημέρι της Τρίτης και επικεντρώθηκαν στην πολιτική κατάσταση της χώρας. Η Ελένη Μενεγάκη άνοιξε  συζήτηση μαζί του κάνοντας καίριες πολιτικές ερωτήσεις για την κατάσταση της χώρας και τον πρωθυπουργό και ο Γκλέτσος, εντυπωσιασμένος με τη ροή της συζήτησης είπε στη Μενεγάκη: «Σε βλέπω σε 3-4 χρόνια να ασχολείσαι με την πολιτική και μάλιστα σε βλέπω βουλευτή επικρατείας».

Η παρουσιάστρια του είπε πως αποκλείεται και πιο πιθανό είναι να την δει στο θέατρο παρόλο που δυσκολεύεται να αποστηθίσει ατάκες.

Στη συνέχεια στην παρέα τους προστέθηκαν και οι υπόλοιποι συνεργάτες της Ελένης και η κουβέντα άναψε όταν ο Γκλέτσος και ο Γκουντάρας μιλούσαν για το φορολογικό προκαλώντας άγχος και πονοκέφαλο στην Ελένη που κρατούσε το κεφάλι της και είπε στον Γκουντάρα ανησυχώντας για την έκρηξη του Γκλέτσου:

«Μου τον τσίτωσες ενώ έκανα τόση κουβέντα πριν μαζί του και τα πηγαίναμε τόσο όμορφα» ενώ στον Γκλέτσο είπε με φόβο: «Το ξέρουμε ότι τσαντίζεσαι, καμιά κακιά λέξη μην μου πεις μόνο».

Δες το βίντεο:

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση