Γιώργος Μαζωνάκης: Μαγείρεψε για τους άστεγους του Πειραιά- «Εποχή για πράξεις, όχι λόγια»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2022 09:49 Γιώργος Μαζωνάκης: Μαγείρεψε για τους άστεγους του Πειραιά- «Εποχή για πράξεις, όχι λόγια»

Μαζί με τους εθελοντές της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος».

Ο Γιώργος Μαζωνάκης μαζί με εθελοντές της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» μαγείρεψαν για τους άστεγους του Πειραιά.

Παρέα με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο βρέθηκαν την Τετάρτη στην Πύλη Ε8 στο Λιμάνι του Πειραιά και μαγείρεψαν για τους άστεγους του Δήμου, ενώ συγκεντρώθηκαν και είδη βασικής ανάγκης, όπως τρόφιμα και ρούχα, που είναι απαραίτητα στην καθημερινότητά των άστεγων.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης στηρίζει αδιάκοπα το έργο του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, συμμετέχοντας σε διάφορες δράσεις, όπως χθες που μαγείρεψε και μοίρασε χριστουγεννιάτικα γλυκά ενώ είπε επίσης και γνωστά τραγούδια μαζί με το Παράρτημα του Πρότυπου Δημοτικού Ωδείου Πειραιά

«Είναι εποχή για πράξεις και όχι για λόγια», τόνισε.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: lifo.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση