Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Στο νοσοκομείο με καρδιακή ανακοπή η 54χρονη κόρη του Έλβις

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023 23:32 Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Στο νοσοκομείο με καρδιακή ανακοπή η 54χρονη κόρη του Έλβις

Καρδιακή ανακοπή έπαθε η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο αφού της έγινε ΚΑΡΠΑ στο σπίτι της.

Σύμφωνα με την Daily Mail οι γιατροί κατάφεραν να «ανακτήσουν τον σφυγμό της», προτού μεταφερθεί στο νοσοκομείο η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ ενώ όπως αναφέρει το ΤΜΖ της χορηγήθηκε αδρεναλίνη για να επανέλθει ο σφυγμός της.

Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ είναι το μοναδικό παιδί που απέκτησε ο θρύλος της μουσικής, Έλβις Πρίσλεϊ με τη σύζυγό του, Πρισίλα Πρίσλεϊ.

Μάλιστα η Πρίσλεϊ είχε δώσει το παρών το βράδυ της Τρίτης στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών στο Μπέβερλι Χιλς μαζί με την μητέρα της, όπου είδαν τον Όστιν Μπάτλερ να κερδίζει βραβείο για την ερμηνεία του ως Έλβις Πρίσλεϋ στην ταινία «Elvis».

Η 54χρονη Λίζα Μαρί έχει 3 παιδιά και είναι η ιδιοκτήτρια του «Graceland», του θρυλικού κτήματος του Έλβις στο Μέμφις.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση