Μαρία Ηλιάκη για Νίκο Μουτσινά: "Έγινε κάτι που με πλήγωσε, θα ήθελα να τα ξαναβρούμε"

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Ιουλίου 2023 16:55 Μαρία Ηλιάκη για Νίκο Μουτσινά: "Έγινε κάτι που με πλήγωσε, θα ήθελα να τα ξαναβρούμε"

Η Μαρία Ηλιάκη μίλησε για το σύμφωνο συμβίωσης με τον σύζυγό της, ενώ αποκάλυψε πως δεν έχει πει ποτέ τι πραγματικά έχει συμβεί με την ίδια και τον Νίκο Μουτσινά. Όσα δήλωσε.

Καλεσμένη στην εκπομπή "Το Πρωινό" στον ΑΝΤ1 βρέθηκε την Τρίτη (04/07) η Μαρία Ηλιάκη, η οποία μίλησε για τη σχέση της με τον σύζυγό της, με τον οποίο έχουν επιστρέψει πια μόνιμα στην Ελλάδα.

"Είμαστε 5,5 χρόνια μαζί με τον Στέλιο. Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης λίγο μετά τον ερχομό του παιδιού. Το κάναμε εδώ στην Ελλάδα και θέλουμε να κάνουμε και θρησκευτικό γάμο" ανέφερε η γνωστή παρουσιάστρια, η οποία βάφτισε πριν από μερικές εβδομάδες το παιδάκι της.

"Μου έχει κάνει πρόταση γάμου στην Ελβετία, μία ημέρα που περπατούσαμε στον δρόμο. Δεν είμαστε και πολύ ρομαντικοί, του είχα πει εγώ ότι δεν μου έχει κάνει πρόταση γάμου. Με χιούμορ. Και δεν θυμάμαι τι μου απάντησε. Κι έτσι όπως περπατούσαμε σε έναν κεντρικό δρόμο στην Ελβετία, περάσαμε από ένα κοσμηματοπωλείο, μπήκαμε μέσα και μας άνοιξαν ένα μπουκαλάκι με σαμπάνια γιατί κατάλαβαν ότι θα παίρναμε ένα μονόπετρο. Ήταν ωραίο, είχε πλάκα", αποκάλυψε, επίσης, η Μαρία Ηλιάκη.

Όσα είπε για τον Νίκο Μουτσινά

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας "άνοιξε" το θέμα του τι έχει συμβεί ανάμεσα στην ίδια και στον πρώην φίλο και συνεργάτη της, Νίκο Μουτσινά. "Δεν έχω καταλάβει πραγματικά, ούτε έχω πληροφορία, ούτε ξέρω τι έχει γίνει με εσένα και τον Νίκο ή αν έχει γίνει κάτι", είπε ο παρουσιαστής, με την Μαρία Ηλιάκη να απαντά: "Δεν το έχω πει".

Και εξήγησε: "Μάλλον και τους δυο μας έχει γίνει κάτι που μας έχει πειράξει, αλλά επειδή προφανώς είμαι εγώ εδώ θα μιλήσω για μένα. Ναι. Ο Νίκος είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και της επαγγελματικής και της προσωπικής. Οπότε το να αφήνουμε υπονοούμενα είναι κάπως σαν να μειώνουμε τη σημαντικότητα της σχέσης μας. Σίγουρα έχει γίνει κάτι που με έχει πληγώσει, όχι πειράξει, προφανώς κι εκείνον. Ανθρώπινα. Θέλω να πιστεύω ότι αν η σχέση ήταν τόσο δυνατή κάποια στιγμή θα τα βρούμε. Θα ήθελα. Δε νομίζω ότι κρατάμε ο ένας κακία στον άλλον, απλά τα έφερε έτσι η ζωή".

"Δεν τον κάλεσα στη βάφτιση, γιατί νομίζω θα ήταν λίγο άβολο. Έχουμε να βρεθούμε τόσα χρόνια", πρόσθεσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση