Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ: Ούτε Iron Man ούτε Avengers οι σημαντικότερες ταινίες του

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Ιουλίου 2023 23:02 Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ: Ούτε Iron Man ούτε Avengers οι σημαντικότερες ταινίες του

Τις πιο σημαντικές ταινίες των τελευταίων ετών της καριέρας του αποκάλυψε ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ. Κι αντίθετα απ’ ό,τι θα περίμενε κανείς, αυτές δεν είναι ούτε ο Iron Man ούτε οι Avengers.

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ έπαιξε, για πρώτη φορά, τον Iron Man το 2008. Από τότε, έχει επαναλάβει τον ρόλο σε ακόμη εννέα ταινίες του κινηματογραφικού Σύμπαντος της Marvel με πιο πρόσφατο το φιλμ «Avengers: Endgame» του 2019.

Αλλά κατά τη γνώμη του, άλλες είναι οι πιο σημαντικές ταινίες που έχει γυρίσει τα τελευταία 25 χρόνια.

Σε μια συνέντευξη στους New York Times, ο Robert Downey Jr. είπε ότι η οικογενειακή κωμωδία του 2006 «The Shaggy Dog» και η περιπέτεια φαντασίας «Dolittle» του 2020 είναι οι δύο σημαντικότερες ταινίες, στις οποίες πρωταγωνίστησε.

«Ολοκλήρωσα το συμβόλαιο της Marvel και μετά βιαστικά εντάχθηκα σε αυτό που αναμενόταν να γίνει ένα μεγάλο, διασκεδαστικό, franchise το “Dolittle”» είπε ο Ντάουνι Τζούνιορ. «Είχα κάποιες επιφυλάξεις. Εγώ και η ομάδα μου ήμασταν πολύ ενθουσιασμένοι με τη συμφωνία. Σε εκείνο το σημείο ήμουν αλεξίσφαιρος. Ήμουν ο γκουρού όλων των ειδών ταινιών» σημείωσε ο 58χρονος ηθοποιός.

«Ειλικρινά, οι δύο πιο σημαντικές ταινίες που έχω γυρίσει τα τελευταία 25 χρόνια είναι το “The Shaggy Dog”, γιατί αυτή ήταν η ταινία που έκανε την Disney να λέει ότι θα με ασφαλίσει. H δεύτερη πιο σημαντική ταινία ήταν το “Dolittle”» τόνισε ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ.

Όταν η ταινία “Dolittle” κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2020 δεν είχε καλές εισπράξεις και ο ηθοποιός είδε πολύ αρνητικές κριτικές. Παρά την εμπορική αποτυχία της περιπέτειας φαντασίας, ο ηθοποιός εξακολουθεί να θεωρεί την ταινία, στην οποία ήταν και παραγωγός μαζί με τη σύζυγό του, Σούσαν Ντάουνι, υπό την Team Downey Productions ένα εξέχον κινηματογραφικό έργο επειδή άλλαξε τις προτεραιότητές του.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση