Η τρυφερή φωτογραφία της Φουρέιρα με τον γιο της: «Στο αγαπημένο μου μέρος μαζί με τον αγαπημένο μου»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2023 14:10 Η τρυφερή φωτογραφία της Φουρέιρα με τον γιο της: «Στο αγαπημένο μου μέρος μαζί με τον αγαπημένο μου»

Η γνωστή τραγουδίστρια βρίσκεται στην Κρήτη.

Η Ελένη Φουρέιρα πριν από 8 μήνες έγινε μανούλα και πλέει μαζί με τον σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της, Αλμπέρτο Μποτία σε πελάγη ευτυχίας. Η τραγουδίστρια αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Κρήτη για προγραμματισμένη συναυλία και μαζί της βρίσκεται και το παιδί της.

Την Κυριακή 27 Αυγούστου, ανέβασε μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου μητέρα και γιος απολαμβάνουν αγκαλιά το ηλιοβασίλεμα. «Στο αγαπημένο μου μέρος μαζί με τον αγαπημένο μου», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση