Άγριος τσακωμός Τζολί Πιτ μπροστά στους παπαράτσι!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014 23:02 Άγριος τσακωμός Τζολί Πιτ μπροστά στους παπαράτσι!

Προφανώς δεν ήθελαν να τους ακούσουν τα παιδιά τους και τους τσάκωσαν οι παπαράτσι. Έξαλλος ο Πιτ τσακώνεται με τη Τζολί. Οι φωτογραφίες κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Τρεις μήνες μετά τον παραμυθένιο γάμο τους στη Γαλλία, ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί συνελήφθησαν να τσακώνονται έντονα στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου που διέμεναν στο Σίδνεϊ.

Λίγες ώρες μετά την «επανασύνδεσή» τους στην Αυστραλία, αφού το προηγούμενο διάστημα λόγω υποχρεώσεων ήταν μακριά ο ένας από τον άλλον, ο Μπραντ αναγκάστηκε να δείξει την αντίθεσή του σηκώνοντας τα χέρια ψηλά και φωνάζοντας στην Αντζελίνα, η οποία στις φωτογραφίες που κυκλοφορούν φαίνεται κουρασμένη, εκνευρισμένη και καταβεβλημένη. 

Οι χαρτακτηριστικές φωτογραφίες του τσακωμού, που ανάρτησε η ιαστοσελίδα Woman's Day
Οι χαρακτηριστικές φωτογραφίες του τσακωμού, που ανάρτησε η ιαστοσελίδα Woman's Day

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει αποκλειστικά η ιστοσελίδα Woman's Day, είναι οι μάρτυρες του επεισοδίου. Σύμφωνα με τις πηγές της ιστοσελίδας, ο λόγος της διαφωνίας τους ήταν το βαρύ, φορτωμένο πρόγραμμα της Τζολί το περασμένο διάστημα που την εξαντλεί και δεν της αφήνει τον κατάλληλο χρόνο με τα παιδιά της οικογένειας. Το ζευγάρι βρέθηκε στην Αυστραλία μαζί με τα παιδιά του για τις ανάγκες της παγκόσμιας πρεμιέρας της ταινίας Unbroken, την οποία σκηνοθετεί η Αντζελίνα Τζολί. 

Λίγες ώρες αργότερα ο Μπραντ και η Αντζελίνα άφησαν πίσω τους το άσχημο επεισόδιο ανάμεσά τους και χάρισαν χαμόγελα στις κάμερες, περπατώντας πάνω στο κόκκινο χαλί, ως το πιο ευτυχισμένο παντρεμένο ζευγάρι. Οι δυο τους χαιρετούσαν σε όλη τη διαδρομή του κόκκινου χαλιού τους θαυμαστές τους που τους αποθέωναν. 

Στην άφιξή τους, όμως, μέσα στο μαύρο Land Rover, ίσα που κοιτούσε ο ένας τον άλλον, όπως και στη συνέχεια. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι ματιές τους διασταυρώνοντας τυχαία και ο Μπραντ Πιτ υπέγραφε μόνος του αυτόγραφα, ενώ η Τζολί βρισκόταν μακριά του, επιλέγοντας να μιλήσει στους δημοσιογράφους των τηλεοτπικών καναλιών.  

Δείτε εδώ περισσότερο φωτοργαφικό υλικό από τον τσακωμόπ του ζευγαριού στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου.

thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση