Κ.Μπρούνι: Χωρίς Σαρκοζί και με πανύψηλο τακούνι στα σόου στο Παρίσι

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016 18:10 Κ.Μπρούνι: Χωρίς Σαρκοζί και με πανύψηλο τακούνι στα σόου στο Παρίσι
Ολα τα φλας έπεσαν πάνω στην Κάρλα Μπρούνι Σαρκοζί η οποία, εν αντιθέσει με τις φορές που συνοδεύει το σύζυγό της, διάλεξε να φορέσει το ψηλότερο δυνατό τακούνι.
 
Καιρό είχαμε να τη δούμε κι η Κάρλα Μπρούνι αποφάσισε να μας ... αποζημιώσει. Φορώντας ένα ασυνήθιστα ψηλό τακούνι - κάτι που δεν συνήθιζε ποτέ όταν εμφανιζόταν δημοσίως ως Πρώτη Κυρία στο πλευρό του Νικολά Σαρκοζί λόγω διαφοράς ύψους  - η 48χρονη Κάρλα Μπρούνι θεάθηκε καθ' οδόν προς το χώρο που φιλοξένησε την επίδειξη του οίκου Balmain κατά τη διάρκεια των pret a porter σόου στο Παρίσι. 
 
Εν τω μεταξύ, ,μνημειώδης έχει μείνε η ατάκα της σε ερώτηση που δέχτηκε από δημοσιογράφο του Elle τι θα έκανε αν έπιανε τον πρώην Γάλλο πρόεδρο να την απατά: «Θα του έκοβα το λαρύγγι και τα αυτιά στον ύπνο του. Την απιστία πρέπει να την αποφεύγεις. Είναι κάτι πολύ επικίνδυνο», έχει πει. 
 
Η Κάρλα Μπρούνι που αναρριχήθηκε με μαεστρία από το modeling στα Ηλύσια Πεδία, είναι διάσημη για τους έρωτές της και τις αμαρτίες της. Μετά από σχέσεις με διάσημους όπως ο ΄Ερικ Κλάπτον και ο Μικ Τζάγκερ αποφάσισε να ... επενδύσει στην μονογαμία.  Η Μπρούνι - που παντρεύτηκε τον Σαρκοζί το 2008 λίγους μήνες μετά το χωρισμό του με την τότε σύζυγό του Σεσίλια - είχε πει: «Γιατί πρέπει να απατήσεις αν έχεις επιλέξει να παντρευτείς και να κάνεις παιδιά; Αν θες να απατάς τότε να μην παντρεύεσαι και να μην κάνεις παιδιά. Η επιλογή υπάρχει».
 
 
 
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση