Angelina Jolie: Μαγειρεύει και τρώει με τα παιδιά της αράχνες και έντομα στην Καμπότζη! [vid]

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017 10:34 Angelina Jolie: Μαγειρεύει και τρώει με τα παιδιά της αράχνες και έντομα στην Καμπότζη! [vid]
Το δικό της μήνυμα πέρασε μέσα από το ταξίδι της στην Καμπότζη η Angelina Jolie
 
Μπορεί να είναι σταρ του Χόλιγουντ, η Angelina Jolie όμως είναι από τους λίγους διάσημους που δεν κρύβουν τις ευαισθησίες τους. Με έντονο φιλανθρωπικό έργο που μας κάνει να την θαυμάσουμε και ενέργειες για να βοηθήσει όλα τα παιδιά του κόσμου που υποφέρουν, η Angelina Jolie δείχνει μια ακόμη ξεχωριστή πλευρά της.

Η διάσημη ηθοποιός βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Καμπότζη με τα 6 παιδιά της για την προώθηση της νέας της ταινίας - ντοκιμαντέρ για την γενοκτονία και σοκάρει. Γιατί, μα φυσικά επειδή επέλεξε να ζήσει για λίγο και αυτή όπως οι κάτοικοι της περιοχής. Χωρίς ίχνος χλιδής, η Angelina Jolie και τα έξι παιδιά της μπλέχτηκαν με τους κατοίκους της περιοχής και η γνωστή ηθοποιός μαγείρεψε live στην κάμερα του BBC αράχνες και έντομα. Η ίδια μάλιστα τα δοκίμασε και πρόσφερε και στα παιδιά της να φάνε από αυτά. 



Στόχος της φυσικά ήταν να δείξει πως τα παιδιά σε αυτές τις περιοχές πολλές φορές αναγκάζονται να τραφούν με τέτοιου είδους τροφές. Στο βίντεο η Angelina Jolie εξηγεί στα παιδιά που συμμετέχουν μαζί της στο μαγείρεμα, πως σε δύσκολους καιρούς πείνας, οι άνθρωποι κατάφερναν να επιβιώνουν χάρη σε αυτά. “Θες να μοιραστούμε μια αράχνη”, ακούγεται να τα ρωτά.

Δες το video:
 
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση