Επικό! Το μεθυσμένο μήνυμα της Pink στον Eminem [vid]

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017 13:25 Επικό! Το μεθυσμένο μήνυμα της Pink στον Eminem [vid]

Άκρως απολαυστική στη συνέντευξή της στο ITV η Pink. Το απίθανο παρασκήνιο πίσω από τη συνεργασία της με τον Eminem.

Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να χρειάζεται η μεσολάβηση των μάνατζερ για συνεργασία ανάμεσα σε δύο μεγάλα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας. Η Pink ωστόσο πήρε τα πράγματα στα χέρια της για τη συνεργασία της με τον Eminem στο νέο της άλμπουμ Beautiful Trauma.

«Του έκανα επίθεση. Κάναμε με τον Max το Revenge και έγραψα το ραπ κομμάτι. Πίναμε πολύ κρασί και μόλις γύρισα σπίτι σκέφτηκα να συνεχίσω να πίνω κρασί. Του έστειλα email. Νομίζω για αυτό υπάρχει η έκφραση υγρό θράσος.

Ο μονολεκτικός Eminem στον «χείμαρρο» Pink

Του είπα «ξέρεις ότι σε αγαπώ. Μου αρέσει που συνεργάζεσαι με τους ίδιους ανθρώπους, όπως τη Rihanna. Είναι πιο σέξι από εμένα, αλλά εγώ είμαι πιο αστεία. Πηγαίνω για ένα Grammy με ραπ και θα ήθελα να σε πάρω μαζί μου». Ήταν τόσο μεγάλο email και μου απάντησε αμέσως. Είπε απλά «Okay», ανέφερε η Pink για το πώς γεννήθηκε η συνεργασία της με τον Eminem.

Ο Eminem βρισκόταν στο Ρίο ντε Τζανέιρο εκείνη την περίόδο. Της έστειλε το τελικό κομμάτι μετά από τέσσερις μέρες. «Του έστειλα ξανά email. Ήμουν κάπως «αυτό είναι το καλύτερο πράγμα που έχω ακούσει ποτέ! Θέλω να σε ρίξω κάτω και να τρίψω το πρόσωπό σου!». Μου απάντησε ξανά. «Okay», σχολίασε η Pink για τη συνεργασία της με τον Eminem.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση