Σούπερμαν: Οι Ντέιβιντ Κόρενσουετ και Ρέιτσελ Μπρόσναχαν πήραν τους ρόλους για το «Superman: Legacy»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2023 10:19 Σούπερμαν: Οι Ντέιβιντ Κόρενσουετ και Ρέιτσελ Μπρόσναχαν πήραν τους ρόλους για το «Superman: Legacy»

Το Superman: Legacy - σύμφωνα με το Deadline - θα κυκλοφορήσει στις 11 Ιουλίου 2025.

Ο Ντέιβιντ Κόρενσγουετ και η Ρέιτσελ Μπρόσναχαν είναι οι δύο ηθοποιοί που πρόκειται να αναλάβουν τους ρόλους του Σούπερμαν και της Λόις Λέιν στη νέα ταινία του Τζέιμς Γκαν των DC Studios, «Superman: Legacy».

Ο 29χρονος Κόρενσουετ, ο οποίος πρόσφατα πρωταγωνίστησε στο «Pearl», κατάφερε να... κερδίσει τον ρόλο του Κεντ, έναντι των Βρετανών ηθοποιών Τομ Μπρίτνεϊ και Αντριου Ρίτσαντσον, ενω υποψήφιος για να φορέσει την κόκκινη μπέρτα ήταν και ο Νίκολας Χουλτ, τον οποίο τελευταία είδαμε δίπλα στον Νίκολας Κέιτζ στο «Ρένφιλντ».

Από την άλλη η 32χρονη Μπρόσναχαν, η οποία πρωταγωνιστεί στην σειρά «The Marvelous Mrs. Maisel» πήρε τον ρόλο της Λόις Λέιν, αφήνωντας πίσω της τις Εμα Μακί, Φίμπι Ντάινεβορ και Σαμάρα Γουίβινγκ.

Η είδηση την οποία επιβεβαίωσε και ο Τζειμς Γκαν ​​έρχεται λίγο πριν από μια πιθανή απεργία Sag-Aftra που θα μπορούσε ενδεχομένως να ξεκινήσει στις 30 Ιουνίου, εάν οι διαπραγματεύσεις δεν καταλήξουν σε συμφωνία.

 

Πηγές ανέφεραν στο Deadline ότι οι άλλοι ηθοποιοί που... μάχονταν για τον ρόλο του Superman ήταν οι Βρετανοί αστέρες Tom Brittney και Nicholas Hoult, ενώ η Phoebe Dynevor και η Emma Mackey ήταν στη θέση της Λόις.

Σημειώνεται ότι ο Βρετανός ηθοποιός Χένρι Κάβιλ (Henry Cavill) επιβεβαίωσε σε μια μακροσκελή ανακοίνωσή του στο Instagram στο τέλος του 2022 ότι δεν θα φορέσει την «κόκκινη κάπα του Σούπερμαν» στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC Comics.

«Είναι θλιβερά τα νέα για όλους. Τελικά, δεν θα επιστρέψω ως Σούπερμαν», έγραψε ο Κάβιλ. «Αφού μου είπαν από το Στούντιο να ανακοινώσω την επιστροφή μου τον Οκτώβριο, λίγο πριν την πρόσληψή (τους), αυτή η είδηση δεν είναι η πιο εύκολη, αλλά έτσι είναι η ζωή. Η αλλαγή φρουράς είναι κάτι που συμβαίνει. Το σέβομαι αυτό. Ο Τζέιμς και ο Πίτερ έχουν ένα σύμπαν να χτίσουν. Εύχομαι στους δυο τους, καθώς και σε όλους όσους θα εμπλακούν στο νέο σύμπαν, καλή τύχη» γράφει ο 39χρονος ηθοποιός.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση