Δείτε το νέο εκπληκτικό τρέιλερ των «Avengers»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Μαρτίου 2015 16:11
Το σίκουελ του «Avengers» είναι ο Ultron και ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ εξόχως γοητευτικός. Δείτε το τρίτο trailer και μάθετε για την πρόσκληση στο Λος Άντζελες.
 
«Avengers: Age of Ultron». To τρίτο τρέιλερ του σίκουελ της Marvel κυκλοφόρησε, αλλά ο υπέροχος Iron Man - Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, μας έκανε να τον αγαπήσουμε ακόμη πιο πολύ, για επιπλέον λόγους. 
Προκειμένου να ενισχύσει μία φιλανθρωπική ενέργεια, καλεί τους fans του «Iron Man» και των «Εκδικητών», να πάρουν μέρος σε έναν διαγωνισμό και να περάσουν ένα αξέχαστο διήμερο στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας στο Λος Αντζελες με όλα τα έξοδα πληρωμένα. 
 
 
Η «πρόσκληση» έχει αναρτηθεί στο fb του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζιούνορ και είναι η εξής: 
«Θα σας κεράσω, σε σένα κι έναν φίλο/μία φίλη, τα αεροπορικά εισιτήρια, τη διαμονή σε ξενοδοχείο 4 αστέρων και δραστηριότητες όπως: πρωινό στο Randy’s Donuts, βόλτα με ελικόπτερο πάνω από το LA, indoor sky diving. Στο τέλος της μέρα η λιμουζίνα του Τόνι Σταρκ θα σας παραλάβε για να σας οδηγήσει στην επίσημη πρεμιέρα του «Avengers: Age of Ultron». Κι εφόσαν θα περπατήσουμε το κόκκινο χαλί παρέα θα έχω αναλάβει να σας προμηθεύσω με το απαραίτητο κοστούμι ή φόρεμα. Θα δούμε την ταινία, θα φάμε χαβιάρι και, αν όλα πάνε καλά, ποιος ξέρει; Μπορεί να σε ξανασκεφτώ αν χρειαστώ sidekick για το επόμενο... Τι λες λοιπόν;»
Το σίκουελ του «Avengers» είναι ο Ultron - μία κατασκευή του Iron Man, που δημιουργήθηκε για μελλοντική χρήση ως «αυτόματος πιλότος» προστασίας του κόσμου. Ο Ultron όμως πιστεύει ότι η μόνη σωτηρία του κόσμου είναι η εξαφάνιση του ανθρώπινου είδους και για αυτό στράφηκε εναντίον των ανθρώπων.
 
Οι πιο Δυνατοί Ηρωες της Γης, ανάμεσά τους ο Iron Man, ο Captain America, ο Thor, ο Hulk, η Μαύρη Χήρα και ο Hawkeye εμπλέκονται στη δυσκολότερη δοκιμασία, με διακύβευμα τη μοίρα του πλανήτη.
 
Με τους Ρόμπερτ Ντάουνι Τζιούνορ, Κρις Χέμσγουορθ, Μαρκ Ράφαλο, Τομ Χίντλστον, Τζέρεμι Ρένερ, Σκάρλετ Τζοχάνσον.
 
 
thetoc.gr
Προσαρμοσμένη αναζήτηση