Νίκος Μουτσινάς: Το "Καλό Μεσημεράκι" και η επιθυμία να μείνει εκτός τηλεόρασης

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Μαρτίου 2023 12:53 Νίκος Μουτσινάς: Το "Καλό Μεσημεράκι" και η επιθυμία να μείνει εκτός τηλεόρασης

Ολοκληρώνεται φέτος η εκπομπή "Καλό Μεσημεράκι" του Νίκου Μουτσινά στον ΣΚΑΙ και ο παρουσιαστής φαίνεται πως θέλει να κάνει μία "παύση". Τι λένε οι πληροφορίες.

"Φουντώνουν" οι φήμες που θέλουν τον Νίκο Μουτσινά να ολοκληρώνει αυτή τη σεζόν την επιτυχημένη εκπομπή "Καλό Μεσημεράκι" στον ΣΚΑΙ και να μένει εκτός τηλεόρασης την επόμενη χρονιά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής "Happy Day" και της Τίνας Μεσσαροπούλου, ο γνωστός παρουσιαστής εξέφρασε την επιθυμία του να απέχει για ένα διάστημα από την τηλεόραση γενικά και είναι κάτι που σκεφτόταν εδώ και αρκετό καιρό.

Η εκπομπή "Καλό Μεσημεράκι" θα ολοκληρωνόταν ούτως ή άλλως φέτος και ο Νίκος Μουτσινάς, ενώ ο ίδιος έκανε διάφορες συζητήσεις τόσο με τον ΣΚΑΙ όσο και με άλλα κανάλια το προηγούμενο διάστημα.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο γνωστός παρουσιαστής ζήτησε από το κανάλι να "απορροφηθούν" σε άλλες εκπομπές οι συνάδελφοί του, ώστε να μην χάσουν τη δουλειά τους.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η απόφαση του Νίκου Μουτσινά ουδεμία σχέση έχει με τις δηλώσεις που έκανε για την τραγωδία στα Τέμπη.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση