"I’ m a celebrity Get me out of here": Πρεμιέρα απόψε για το νέο ριάλιτι

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2023 16:47 "I’ m a celebrity Get me out of here": Πρεμιέρα απόψε για το νέο ριάλιτι

Το «I’m a celebrity… Get me out of here!» κάνει πρεμιέρα απόψε στον ΣΚΑΪ. Ο Γιώργος Λιανός και η Καλομοίρα είναι έτοιμοι να ξεναγήσουν τους τηλεατές στην όχι και τόσο φιλόξενη ζούγκλα του Αγίου Δομίνικου.

Όπως αναφέρει το δελτίο του ΣΚΑΪ:

«Οι δύο παρουσιαστές παραδέχονται πλέον πως εκτός από τις φωνές των παπαγάλων και των μαϊμούδων ακούνε ήδη και κάποιες άλλες… 14 celebrities που έχουν φορέσει τα… εκδρομικά τους είναι έτοιμοι για να λάβουν μέρος στην πιο συναρπαστική περιπέτεια της ζωής τους! Στη ζούγκλα του Αγίου Δομίνικου οι συνθήκες είναι δύσκολες και η θερμοκρασία φτάνει κατά μέσο όρο τους 45°C με αρκετή υγρασία κάτι που δυσκολεύει τη ζωή των τολμηρών επισκεπτών της! Σε αυτό το ταξίδι, οι celebrities έχουν επιλέξει ένα αντικείμενο που μπορούν να έχουν μαζί τους! Ποιο είναι αυτό;  

Δείτε το τρέιλερ

Μόλις φτάνουν στο νέο τους σπίτι, οι 14 celebrities χωρίζονται σε δύο ομάδες και ανάλογα με τις επιδόσεις τους θα μετακομίσουν ή στο camp των ανέσεων ή στο camp που θα τους παρέχει τα… βασικά!

Οι δοκιμασίες ξεκινούν αμέσως και μένει να μάθουμε: ποιοι θα τολμήσουν να δουν τη θέα από ψηλά και ποιοι θα έχουν την πρώτη τους επαφή με… ντόπια ερπετά; Ποιοι θα αντέξουν και από ποιον θα ακουστεί το πρώτο "I’m a celebrity… Get me out of here!;"».

Πρεμιέρα απόψε στις 22.20 - Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 22.20

Πηγή: ΣΚΑΙ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση