Λεβέντης: Σ'αυτούς τους επιχειρηματίες θα δώσει τηλεοπτικες άδειες ο Τσίπρας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2016 16:03 Λεβέντης: Σ'αυτούς τους επιχειρηματίες θα δώσει τηλεοπτικες άδειες ο Τσίπρας

Βαρδινογιάννης, Κυριακού, Αγγελοπούλου κι ένας Τούρκος επιχειρηματίας: Σ' αυτούς θα δώσει τηλεοπτικές άδειες ο Τσίπρας, σύμφωνα με τον Βασίλη Λεβέντη.

Ποιά είναι τα 4 πρόσωπα στα οποία η κυβέρνηση θα δώσει τηλεοπτικές άδειες; Από τη Βουλή ο Βασίλης Λεβέντης ανέφερε ότι θα δοθούν στον κ. Βαρδινογιάννη, στον κ. Κυριακού, σε έναν Τούρκο επιχειρηματία, και στην κυρία Αγγελοπούλου.

 «Δεν τα βάζει με τους καναλάρχες, (ο κ. Παππάς) αλλά πάει να τους σώσει από τα χρέη τους», υποστήριξε με νόημα ο πρόεδρος της ΄Ενωσης Κεντρώων. 

Η δήλωση του Βασίλη Λεβέντη 

  «Ο κ. Παππάς είπε ότι 4 άδειες θα δώσει και οι άδειες οι οποίες συζητούνται στην "Ιερουσαλήμ" ότι θα δοθούν είναι ποιες; Μία στον κ.Βαρδινογιάννη, μία στον κ.Κυριακού, μία σε έναν Τούρκο, με τον οποίο όταν πήγε ο κ.Τσίπρας στην Τουρκία γνωρίστηκε καλά και μία στην Αγγελοπούλου. Δηλαδή πάνε κανάλια σαν τον ΣΚΑΪ, σαν τον Alpha, τέτοια κανάλια να τα κλείσουν. Το Μακεδονία, κλείνουν τέτοια κανάλια;
Το αίτημα της Ενωσης Κεντρώων είναι όσα κανάλια λειτουργούν 25-30 χρόνια να παραμείνουν σε λειτουργία, απλά να μπουν κανόνες λειτουργίας για πλουραλισμό για οικονομικό έλεγχο, για όλα αυτά. Ο διαγωνισμός να γίνει γιατί; Σε νέα κανάλια ίσως. Η Αγγελοπούλου που δεν έχει και θέλει να πάρει κανάλι μπορεί να αξίζει να παράσχει οικονομικά στοιχεία και δημοσιογραφικά στοιχεία τέτοια που να δικαιούται κι αυτή. Για νέους να γίνει διαγωνισμός, αλλά αν κάνουμε διαγωνισμό για όλους τότε θα γλιτώσουν τα χρέη οι παλαιοί. Ο,τι χρωστάει το Mega θα το γλιτώσει. Ο,τι χρωστάνε όλοι οι σταθμοί. Εκτός κι αν το κάνουν για συγχωροχάρτι. Με νέες άδειες και νέους φακέλους θα κατεβούνε, άρα συγχωρούνται οι αμαρτίες και τα χρέη των καναλιών. Δεν τα βάζει ο κ.Παππάς με τους καναλάρχες, πάει να τους σώσει από τα χρέη τους».

thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com