Γνωρίστε τον Κεφίρ: Τον μεγαλύτερο γάτο του κόσμου – «Έχει ίδιο ύψος με την 4χρονη κόρη μου»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2023 19:22 Γνωρίστε τον Κεφίρ: Τον μεγαλύτερο γάτο του κόσμου – «Έχει ίδιο ύψος με την 4χρονη κόρη μου»

Όταν ήταν 2 ετών, ζύγιζε ήδη 28 κιλά

Αν νομίζετε πως η γάτα σας είναι αρκετά μεγαλόσωμη, τότε σίγουρα δεν έχετε δει τον Κεφίρ. Η 3 ετών γάτα, ράτσας Maine Coon, έχει ίδιο ύψος με το 4χρονο παιδί της ιδιοκτήτριάς του, ενώ ποζάρει στον φακό σαν άνθρωπος.

Τώρα, η Yuliya Minina, από το Stary Oskol της Ρωσίας, ισχυρίζεται ότι η 3χρονη Maine Coon γάτα της, Κεφίρ, είναι «η μεγαλύτερη γάτα στον κόσμο». Η ίδια δημοσιεύει τακτικά φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram της καθώς και στην προσωπική σελίδα του Kefir στο TikTok, παρουσιάζοντας το αξεπέραστο μέγεθός του.

Σε ένα βίντεο στο Instagram που αναρτήθηκε στη σελίδα της Minina τον περασμένο μήνα με πάνω από 2.000 likes, ο Kefir στέκεται στις δύο πίσω πατούσες του και καταφέρνει να ανοίξει το χερούλι μιας πόρτας για να πάει προς την αυλή του σπιτιού. Αργότερα, απλώνεται στο γρασίδι, πριν καταλάβει τη μισή ξαπλώστρα και σκαρφαλώσει σε ένα δέντρο.

Όσοι λατρεύουν τις γάτες δεν μπορούσαν παρά να αναγνωρίσουν το τεράστιο μέγεθος του Κεφίρ, αλλά και να γράψουν στα σχόλια των φωτογραφιών πόσο χαριτωμένος φαίνεται. «Τόσο όμορφη!» έγραψε ένας θαυμαστής της γάτας. «Τόσο μεγάλη και έξυπνη», είπε ένας άλλος.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Юлия

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση