Μια καθόλου τυχαία συνάντηση...

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2022 07:34 Μια καθόλου τυχαία συνάντηση...

Μια καθόλου τυχαία συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα είχε σήμερα, την ώρα που ανέβαινε την οδό Ρήγα Φεραίου, ο Παναγιώτης Ιακωβής.

Ήταν μια συνάντηση που προφανώς επεδίωξε ο γνωστός καρδιολόγος Παναγιώτης Ιακωβής ο οποίος συστήθηκε στον Αλέξη Τσίπρα ως γιατρός, ωστόσο και του έκανε γνωστό πως θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων. Η απάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., ήταν "με το καλό" χωρίς να δώσει οποιαδήποτε συνέχεια στη σύντομη συζήτηση. 

Το φλερτ του γιατρού με το ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι καινούργιο, αφού ο Παναγιώτης Ιακωβής είχε δώσει το παρών και στην πρόσφατη εκδήλωση όπου παρουσιάστηκαν οι 6 άξονες του κόμματος.

Δείτε το βίντεο από τη σύντομη συνομιλία που είχε ο Παναγιώτης Ιακωβής με τον Αλέξη Τσίπρα το πρωι της Τρίτης στη Λαμία:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση