Πανουργιάς Παπαϊωάννου: «Να κάνουμε την πόλη μας νέο πολιτιστικό προορισμό»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2023 14:17 Πανουργιάς Παπαϊωάννου: «Να κάνουμε την πόλη μας νέο πολιτιστικό προορισμό»

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου συμμετέχει και στηρίζει την Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής 2023 στη Λαμία.

Στο χώρο της ΠΕΛ πραγματοποιείται η διήμερη Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής 2023 στη Λαμία με την ευγενική χορηγία μεταξύ άλλων του ΠΑΣ Λαμία και της ΙΝΤΕΡΚΑΤ.

Στην χθεσινή πρωτη ημέρα πλήθος κόσμου είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει μια μοναδική συναυλία που άνοιξαν οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Λαμίας και στη συνέχεια οι αγαπημένοι θρύλοι της ελληνικής ροκ σκηνής, Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Μηλιώκας, Νίκος Ζιώγαλας και Γιοκαρίνης, ανέβασαν το θερμόμετρο της διασκέδασης στο κόκκινο με τις αξέχαστες επιτυχίες τους!

«Η Λαμία, μαζί με άλλες 32 πόλεις σε όλη τη χώρα, συμμετέχει στις εκδηλώσεις της Ευρωπαϊκής Γιορτής Μουσικής 2023 και αυτό μας γεμίζει χαρά και ικανοποίηση.

Βασική μας επιδίωξη θα είναι η πόλη μας να μετατραπεί σε ένα νέο πολιτιστικό προορισμό στην ευρύτερη περιοχή της κεντρικής Ελλάδας. Ένα σταθερό σημείο αναφοράς για τις τέχνες και τον πολιτισμό, με εκδηλώσεις και καλλιτεχνικές δραστηριότητες που θα προσελκύουν το ενδιαφέρον κατοίκων και επισκεπτών της πόλης.

Ευχαριστούμε τον κ. Τζήμα, πρ. Διευθυντή του Μουσικού Σχολείου Λαμίας για την πολυετή προσφορά του καθώς και τους μαθητές αυτού για όλη τη συνεχή τους προσπάθεια....». δήλωσε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Δείτε και βίντεο από την βράβευση των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Λαμίας, τα παιδιά του οποίου άνοιξαν και τη χθεσινή συναυλία.

Επίσης βραβεύτηκε και ο πρώην Διευθυντής του Μουσικού Σχολείου κ. Νίκος Τζίμας από τον Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Ηλία Σανίδα για την τεράστια προσφορά του στα προηγούμενα χρόνια που διετέλεσε διευθυντής.

Απόψε Τετάρτη 21/06 οι Brandy Σουαρέ παρέα με τους "48 ώρες" σε ένα εκρηκτικό Live με πολύ fun διάθεση, από δύο group που έχουν κάνει το live party mood φιλοσοφία!

Η είσοδος είναι Δωρεάν!!!

Οι παράλληλες εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν από τις 6:30 το απόγευμα ενώ περίπου στις 9.00' το βράδυ θα ξεκινήσει η συναυλία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση