Στον αγιασμό του Δημοτικού Σχολείου Μεγάλης Βρύσης ο Δήμαρχος Θύμιος Καραΐσκος

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 12:45 Στον αγιασμό του Δημοτικού Σχολείου Μεγάλης Βρύσης ο Δήμαρχος Θύμιος Καραΐσκος

Αισιοδοξία για να αντιμετωπισθούν όλα τα προβλήματα που άφησε πίσω της η κακοκαιρία Daniel…

Στο 23ο Δημοτικό Σχολείο Μεγάλης Βρύσης Λαμίας, ήχησε το πρωί της Δευτέρας (11/9) το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς 2023-24.

Παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε η περιοχή μερικά 24ωρα πριν από την κακοκαιρία Daniel, όλα ήταν στη θέση τους και ο Διευθυντής Αθανάσιος Ζαλάβρας με τους υπόλοιπους εκπαιδευτικούς και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, υποδέχτηκαν τα παιδιά.

Στον αγιασμό παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Λαμιέων Ευθύμιος Καραΐσκος, τονίζοντας ότι η παρουσία του είναι συμβολική αλλά κα ουσιαστική καθώς θα συνεχίσουν να είναι δίπλα στους πλημμυροπαθείς μέχρι την αποκατάσταση όλων των ζημιών. Μαζί και η Πρόεδρος της Κοινότητας Γωγώ Καπούλα, ο πρώην Αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος Θεόδωρος Αρναούτογλου και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Σταύρος Πέχας.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση