Ορεινές απόκριες στο Καρπενήσι (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023 16:36 Ορεινές απόκριες στο Καρπενήσι (ΦΩΤΟ)

Ένα τετραήμερο εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε στο Καρπενήσι με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου και με μεγάλη επιτυχία. Το πρόγραμμα εξελίχθηκε ως εξής:

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου

Ένα άκρως διασκεδαστικό παιδικό αποκριάτικο πάρτι

Στο ΣυνεδριακόΚέντρο στήθηκε ένα μεγάλο πάρτι μεανιματέρ, ξυλοπόδαρο, ταχυδακτυλουργούς και ζογκλέρ που εντυπωσίασαν μικρούς και μεγάλους. Οι μικροί μας φίλοι μεταμφιέστηκαν με έμπνευση και ευρηματικότητα δημιουργώντας την πιο χαρούμενη και διασκεδαστική αποκριάτικη ατμόσφαιρα κάνοντας μικρούς και μεγάλους να ξεφαντώσουν με χορό, μουσική και παιχνίδι. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων 2ου και 3ου Δημοτικού σχολείου και των νηπιαγωγείων που υποστήριξαν την εκδήλωση με την προσφορά του πλούσιου μπουφέ.

Σάββατο 25Φεβρουαρίου

Αποκριάτικο StreetParty στην οδό Ζηνοπούλου

Θεσμός πια το StreetParty στο Καρπενήσι! Το βράδυ του Σαββάτου η οδός Ζηνοπούλου γέμισε με κόσμο, κέφι, ρυθμό και μουσική. Όλοι όσοι βρέθηκαν εκεί διασκέδασαν μέχρι τα μεσάνυχτα με τις μουσικές επιλογές του γνωστού Dj Νίκου Χαλκούση.

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου

Κάψιμο Βασιλιά Καρνάβαλου και συναυλία

Το απόγευμα της Κυριακής στην κεντρική πλατεία της πόλης μας με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου γιορτάσαμε τις απόκριες . Η αυλαία άνοιξεμε αποκριάτικο ρυθμό και χορό Zumba από το τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ο Μάρκος Μπότσαρης». Ακολούθησε το εντυπωσιακό κάψιμο του βασιλιά καρνάβαλου από τον Δήμαρχο Καρπενησίου Νίκο Σουλιώτη. Τη σκυτάλη πήραν οι Brandy Σουαρέ ένα μουσικό συγκρότημα που μας ταξίδεψε μέσα από ξένες καιελληνικές διασκευές και τραγούδιαδίνοντας την ευκαιρία στους ντόπιους αλλά και τους πολυάριθμους επισκέπτες να απολαύσουν την Κυριακή των Αποκρεών στο Καρπενήσι.

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου

Καθαρά Δευτέρα στο Καρπενήσι

Πιστοί στα έθιμα και τις παραδόσεις γιορτάσαμε τα κούλουμα στην κεντρική μας πλατεία! Οι πολιτιστικοί σύλλογοι της «Παναγίας» Καρπενησίου και της ενορίας Ευρυτάνων Αγίων «Μάρκος Μπότσαρης» πρωταγωνίστησαν στις εκδηλώσεις της ημέρας κερδίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις μέσα από την αναβίωση δρώμενων όπως τον Βλάχικο Γάμο και τα Γαϊτανάκια αλλά και την παρουσίαση παραδοσιακών χορών από διάφορους τόπους της πατρίδας μας. Πλούσια σαρακοστιανά εδέσματα προσφέρθηκαν σε όλους μαγειρεμένα με φροντίδα και μεράκι από το προσωπικό της μαθητικής μας εστίας. Θερμά συγχαρητήρια στους Συλλόγους για την συμμετοχή τους και το άριστο αποτέλεσμα που παρουσίασαν στην εκδήλωση της Καθαράς Δευτέρας. Θερμές ευχαριστίες στο προσωπικό του Δήμου μας καθώς και στις εργαζόμενες στο μαγειρείο της μαθητικής εστίας για την πολύτιμη συνεργασία και συμβολή τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση