Παραδοσιακό πανηγύρι το Σάββατο από το Λύκειο Ελληνίδων Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023 12:37 Παραδοσιακό πανηγύρι το Σάββατο από το Λύκειο Ελληνίδων Λαμίας

Ένας ακόμη δημιουργικός κύκλος μαθημάτων, εκδηλώσεων και δράσεων ολοκληρώνεται για το Λύκειον των Ελληνίδων Λαμίας.

Το Λύκειο, πιστό επί 49 χρόνια στους ιδρυτικούς σκοπούς του, θέλοντας να υπηρετεί τον πολιτισμό με συνέπεια και να παρουσιάζει στους συμπολίτες μας εκδηλώσεις υψηλής αισθητικής και ιδιαίτερου καλλιτεχνικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος, αποφάσισε φέτος να κλείσει τον κύκλο μαθημάτων των χορευτικών τμημάτων με ένα παραδοσιακό πανηγύρι.

«Πανηγυράκι γέννεται!», το Σάββατο 24 Ιουνίου 2023 στην ιστορική Πλατεία των Κομποτάδων.

Το μουσικό παραδοσιακό σχήμα «Μπρατίμια» ,  μια παρέα μουσικών που από μικρή ηλικία γαλουχήθηκαν στα παραδοσιακά-δημοτικά πανηγύρια και γλέντια, με αγάπη και μεράκι για την γνήσια παραδοσιακή μουσική, θα διασκεδάσει τους παρευρισκόμενους . Τα μέλη της ορχήστρας  συνεργάζονται πολλά χρόνια με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργήσει ένα εξαιρετικό σχήμα  που απαρτίζεται από τους :

Νίκο Αγγούση στο κλαρίνο, Μάκη Μπακλατζή στο βιολί, Δημήτρη Παναγιούλα στα κρουστά και Γιάννη Πούλιο στο λαούτο.

Μαζί τους οι χορευτές του Λυκείου των Ελληνίδων Λαμίας αλλά και χορευτές και μέλη από Παραρτήματα γειτονικών Λυκείων.

Σκοπός μας είναι να απολαύσουμε όλοι οι λάτρεις της παράδοσης που θα βρεθούμε το βράδυ του Σαββάτου στην Πλατεία των Κομποτάδων μια βραδιά γλεντιού με τη συνοδεία εκλεκτών μουσικών που θα απογειώσουν το κέφι για χορό και διασκέδαση!

Η εκδήλωση που τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως  Φθιώτιδας, συνδιοργανώνεται με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τον Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε. και τον Δήμο Λαμιέων.

Ώρα προσέλευσης 8.00 μ.μ.- ώρα έναρξης 9.00 μ.μ.,

Είσοδος ελεύθερη

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση