Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία Λαμίας κόβει την πίτα της

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 04 Φεβρουαρίου 2024 07:42 Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία Λαμίας κόβει την πίτα της

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, στην καφετέρια “Biberon".

Την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024, το παράρτημα Λαμίας της Ελληνική Αντικαρκινικής Εταιρείας μας ευαισθητοποιεί και προσκαλεί όλους να συμμετάσχουμε στην εκδήλωση κοπής της αγιοβασιλόπιτας, όπου θα ευλογήσει ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ.κ. ΣΥΜΕΩΝ, ώρα 12:30 μ.μ. στην καφετέρια “Biberon”, πλατεία Ελευθερίας & Ρήγα Φεραίου, Λαμία.

Με σύμμαχο την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση αναλαμβάνουμε κοινωνική δράση κατά της νόσου, με ελεύθερη είσοδο και δωρεάν δεκάδες διαγνωστικές εξετάσεις.

Η παρουσία σας θα μας γεμίσει χαρά και δύναμη να συνεχίσουμε το εθελοντικό και αθόρυβο έργο, για έναν κόσμο λιγότερο επιβαρυμένο από τον καρκίνο.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς της συλλογικής προσπάθειας, για  την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου:

Ηλιόπουλος Κωνσταντίνος (Βύρωνος 29 Λαμία), «Ίαση» Πολυϊατρείο  (Λεωφ. Καλυβίων 16 Λαμία), Λαζάρου Ιωάννης (Αβέρωφ 4 Λαμία), «MediOne» Διαγνωστικά-Πολυϊατρεία (Πανουργιά 13 Λαμία), Παπαγεωργίου Ιωάννης (Βύρωνος 38 Λαμία), Ψαρράς Χαράλαμπος (Βασιλικών 19 Λαμία).

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση