Σήμερα το Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ στο 3ο Γυμνάσιο Λαμίας για 2η συνεχόμενη χρονιά

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2014 07:01 Σήμερα το Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ στο 3ο Γυμνάσιο Λαμίας για 2η συνεχόμενη χρονιά

Φέτος πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων – και συγκεκριμένα την ημέρα που θα δοθεί η βαθμολογία του α΄ τριμήνου – θα οργανώσουμε για δεύτερη φορά μια μικρή εορταστική αγορά στο χώρο του σχολείου μας.

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου σας περιμένουμε στο 3ο Γυμνάσιο Λαμίας

  • Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, στολίδια για το δέντρο, ευχετήριες κάρτες, κεριά και κηροπήγια, στεφάνια, χειροποίητα κοσμήματα, ημερολόγια, ποτ-πουρί, μολυβοθήκες, σελιδοδείκτες κ.α.
  • Σπιτικά κουλουράκια σε μικρές συσκευασίες, άλλα κεράσματα, μπουκαλάκια με σπιτικά λικέρ, βαζάκια με γλυκά κουταλιού ή μαρμελάδες κ.α.
  • Παιδικά και εφηβικά βιβλία, σχολικά βοηθήματα, μουσικά cd, μολυβοθήκες, γραφική ύλη, σελιδοδείκτες κ.α.

Τα είδη αυτά θα δοθούν σε συμβολική τιμή και το ποσόν που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί σε φορείς ή οικογένειες της πόλης μας, που έχουν ανάγκη τη στήριξη και την αλληλεγγύη μας, καθώς και για την υποστήριξη πρωτοβουλιών ή εκδηλώσεων του σχολείου, των οποίων τα έξοδα δεν καλύπτονται από τη Σχολική Επιτροπή. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα μέλη του 15μελούς Συμβουλίου και τη Διεύθυνση του σχολείου.

Ο Σύλλογος Καθηγητών και το 15μελές Μαθητικό Συμβούλιο του 3ου Γυμνασίου Λαμίας

Προσαρμοσμένη αναζήτηση