Αυτός είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΣ Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 05 Σεπτεμβρίου 2018 15:12 Αυτός είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΣ Λαμία

ΠΑΣ Λαμία: Ανακοινώνει Χάβο και νέο τερματοφύλακα. Απομένουν οι υπογραφές…

Απανωτές οι ειδήσεις στον ΠΑΣ Λαμία μετά και τα τελευταία γεγονότα με τη λύση της συνεργασίας με τον Μπάμπη Τεννέ.

Από την ολοκλήρωση της συνέντευξης τύπου ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Πανουργιάς Παπαϊωάννου ξεκίνησε τις τηλεφωνικές συνομιλίες με προπονητές που έχουν δουλέψει στην Α΄ Εθνική και είναι ελεύθεροι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport το τηλέφωνο έγινε στον Γιώργο Παράσχο, ωστόσο δεν υπήρξε συμφωνία, όπως και με τον Μιχάλη Γρηγορίου.

Το ενδιαφέρον των «κυανόλευκων» υπήρχε και για το Μάκη (Ιωακείμ) Χάβο που έχει περάσει από Παναιτωλικό, Αστέρα Τρίπολης και Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος ενδιαφερόταν επίσης να δουλέψει στη Λαμία. Σύμφωνα λοιπόν με ασφαλείς πληροφορίες οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και αναμένεται μόνο η επίσημη ανακοίνωση, προκειμένου ο 49χρονος τεχνικός να αναλάβει άμεσα τις τύχες της ομάδας.

Μαζί με την έλευση Χάβου ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου επιφυλάσσει και μία ακόμη έκπληξη με τη μεταγραφή τερματοφύλακα. Και αυτή  όμως αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της ημέρας, στοχεύοντας στην ενίσχυση του ρόστερ και στην αλλαγή της ψυχολογίας μετά τα δύο άσχημα αποτελέσματα του ξεκινήματος.

Πανουργιάς Παπαϊωάννου: «Σεβασμός στον Τεννέ»

Ο κ. Παπαϊωάννου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον απερχόμενο προπονητή, ζητώντας τον ίδιο σεβασμό από όλον τον φίλαθλο κόσμο για το έργο του 65χρονου τεχνικού στην ποδοσφαιρική Λαμία. Δε δίστασε μάλιστα να τον χαρακτηρίσει ποδοσφαιρικό του πατέρα, ενώ εξήγησε ότι παραιτήθηκε από μόνος του προκειμένου να ηρεμήσει η ομάδα από τη συνεχή άσχημη κριτική.

Δείτε το βίντεο:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση