Ράχες: Το «Fight Club Tsiakmakis Team» πάλι στο επίκεντρο των διακρίσεων!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019 07:42 Ράχες: Το «Fight Club Tsiakmakis Team» πάλι στο επίκεντρο των διακρίσεων!

Την Κυριακή 17 Νοεμβρίου στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε ο 2ος Πανελλήνιος διαγωνισμός αυτοάμυνας.

Το «Fight Club Tsiakmakis Team» σάρωσε στην κυριολεξία τα μετάλλια και πάλι και πιο συγκεκριμένα στο 2ο Πανελλήνιο διαγωνισμό αυτοάμυνας όπου έλαβε μέρος στην Αθήνα υπό την Αιγίδα της "Π.Ο.Ε.Τ.Α." (Πανελλήνια Ομοσπονδία Τεχνών Αυτοάμυνας).

H σχολή του Expert Instructor KRAV MAGA HELLAS Τσιακμάκη Μιχάλη έδωσε βροντερό παρόν και σημείωσε τεράστια επιτυχία!

Αναλυτικά: O Στουρνάρας Γεώργιος στην κατηγορία Αρχάριων κατέκτησε την 1η θέση με χρυσό μετάλλιο, η Βασιλική Μπαλτσιώτη στην κατηγορία Αρχαρίων κορασίδων κατέκτησε την 1η θέση με χρυσό μετάλλιο, ο Χρήστος Σάλα στην κατηγορία Αρχάριων κατέκτησε τη 2η θέση με ασημένιο μετάλλιο, η Χρυσούλα Κουκουναρά στην κατηγορία Αρχάριων κορασίδων κατέκτησε τη 2η θέση με ασημένιο μετάλλιο, η Δήμητρα Δούκα στην κατηγορία Αρχάριων κορασίδων κατέκτησε την 3η θέση με χάλκινο μετάλλιο, η Στέλλα Χίκα στην κατηγορία Αρχάριων κορασίδων κατέκτησε την 3η θέση με χάλκινο μετάλλιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έλαβε μέρος και ο Εκπαιδευτής της σχολής Τσιακμάκης Μιχάλης στην κατηγορία Μαύρων ζωνών στην ένοπλη μάχη και κατέκτησε τη 2η θέση στην πιο δύσκολη κατηγορία του διαγωνισμού με ασημένιο μετάλλιο, δίνοντας την ευκαιρία στους μαθητές του να δουν με τα μάτια τους τον δάσκαλο τους να είναι ενεργός ανάμεσα τους.

Οι κάτοικοι των Ραχών Φθιώτιδας έχουν και φέτος έναν λόγο να νιώθουν περήφανοι για τις διακρίσεις που έφεραν οι συντοπίτες τους και πάλι!!!

Προσαρμοσμένη αναζήτηση