Λαμία: Έρχεται το 3ο Παμφθιωτικό Τουρνουά για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 28 Μαΐου 2023 08:26 Λαμία: Έρχεται το 3ο Παμφθιωτικό Τουρνουά για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Ποδόσφαιρο, άθληση και παράλληλες δράσεις σε ένα διήμερο (30-31 Μαΐου) γεμάτο παιδικά - και όχι μόνο - χαμόγελα…

Το «Χαμόγελο του Παιδιού», μαζί με την Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδας, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας - ΠΕ Φθιώτιδας, τον ΟΠΑΣΤΕ - ΠΕ Φθιώτιδας, το Δήμο Λαμιέων, την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης, τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, την ΕΠΣ Φθιώτιδας, και τους Δήμους Αμφίκλειας - Ελάτειας, Δομοκού και Στυλίδας, μας προσκαλούν την Τρίτη 30 και την Τετάρτη 31 Μαΐου στο 3ο Παμφθιωτικό Ποδοσφαιρικό - Αθλητικό Τουρνουά με παράλληλες δράσεις.

Στα γήπεδα της Λαμίας θα αγωνιστούν 08:30’ με 13:00’ οι ομάδες 18 Δημοτικών Σχολείων και το απόγευμα 21 ποδοσφαιρικές αθλητικές Ακαδημίες της Φθιώτιδας.

Δείτε ΕΔΩ το αναλυτικό πρόγραμμα.

Παράλληλα με τους αγώνες, θα πραγματοποιηθούν επιδείξεις, εκθέσεις, δράσεις προληπτικής ιατρικής - οδοντιατρικής, καθώς και παρουσιάσεις και δραστηριότητες από τους 39 δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς που συμμετέχουν και υποστηρίζουν τη διοργάνωση.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, οι διοργανωτές παραχώρησαν συνέντευξη τύπου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Λαμιέων.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση