Συμμετοχή Γυμνασίου Σπερχειάδας στον 7ο Ημιμαραθώνιο Σπερχειού «Αθανάσιος Ακρίδας»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Μαρτίου 2024 13:25 Συμμετοχή Γυμνασίου Σπερχειάδας στον 7ο Ημιμαραθώνιο Σπερχειού «Αθανάσιος Ακρίδας»

Με την υποστήριξη του ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας ΑΕ.

Ένα αξέχαστο διήμερο έζησαν εκατοντάδες επισκέπτες της Σπερχειάδας από όλη την Ελλάδα, το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Μαρτίου 2024, οι οποίοι έγιναν μέρος της μεγαλύτερης αθλητικής γιορτής της πόλης, συμμετέχοντας στον 7ο Ημιμαραθώνιο Σπερχειού «Αθανάσιος Ακρίδας». Τον αγώνα διοργάνωσε ο Δήμος Μακρακώμης  με τη στήριξη της Τ.Κ. Σπερχειάδας και της Λέσχης Μοτοσικλετιστών Σπερχειάδας ΛΕ.Μ.Σ..

Αξίζει να σημειωθεί πως το Γυμνάσιο Σπερχειάδας συμμετείχε στον Ημιμαραθώνιο, με την παράλληλη δράση "ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΤΩΡΑ" σε συνεργασία με τον ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας ΑΕ. Οι μαθητές ενημέρωσαν τους αθλητές για το σωστό τρόπο ανακύκλωσης απορριμμάτων και τους μοίρασαν καπέλα και σχετικά ενημερωτικά φυλλάδια ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στον αγώνα για την προστασία του περιβάλλοντος και την εξασφάλιση καλύτερης ποιότητας ζωής.

Μικροί και μεγάλοι δρομείς αλλά και επισκέπτες γνώρισαν την αξία της ανακύκλωσης και άλλων πρακτικών φιλικών προς το περιβάλλον με στόχο την εξοικονόμηση μη ανανεώσιμων πρώτων υλών, φυσικών πόρων και ενέργειας, συνειδητοποιώντας την ατομική περιβαλλοντική τους ευθύνη.

Ο ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας ΑΕ δεσμεύεται να συνεχίσει να ενισχύει τις πρωτοβουλίες για περιβαλλοντικές δράσεις με στόχο την ενημέρωση – ευαισθητοποίηση των  πολιτών, και ιδιαίτερα των μαθητών, σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος και ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση