Σάρωσε τα χρυσά η Λαμιώτισσα κολυμβήτρια!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017 20:25 Σάρωσε τα χρυσά η Λαμιώτισσα κολυμβήτρια!

Κατακτώντας 7 χρυσά μετάλλια η Γεωργία Χατζηγεωργίου, εξελίχθηκε σε πρόσωπο των αγώνων και στο 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Masters.

Με 7 χρυσά μετάλλια επέστρεψε στη Λαμία η προπονήτρια του ΠΑΣΠ ΛΕΩΝΙΔΑΣ και αθλήτρια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Χατζηγεωργίου Γεωργία.

Με την πρώτη της επανεμφάνιση μετά τις νίκες της στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Λονδίνου η Γεωργία δικαίωσε αυτούς που την στήριξαν στο δύσκολο δρόμο της επιστροφής στους αγώνες μετά τον τραυματισμό της.

Οι επιδόσεις της είχαν εκτός από την καλή της εμφάνιση και δύο πανελλήνια ρεκόρ για την κατηγορία της στα 100 ελεύθερο και 800 ελεύθερο.

Πιο αναλυτικά  η Γεωργία Χατζηγεωργίου βγήκε πρώτη στα εξής αγωνίσματα:

100 μέτρα ελεύθερο , 200 μέτρα ελεύθερο , 400 μέτρα ελεύθερο και 800 μέτρα ελεύθερο γυναικών και στις σκυταλοδρομίες 4Χ50 ελεύθερο 4Χ50 μικτή γυναικών , 4Χ50 mixed μικτή.

Η Γεωργία μετά το τέλος των αγώνων ευχαρίστησε τον Προπονητή του Ολυμπιακού Νίκο Γέμελο και τους προπονητές συνεργάτες του που την στήριξαν απόλυτα στην επάνοδο της σε αγωνιστικούς ρυθμούς μετά την αλλαγή προπονητή και τον τραυματισμό της και την διατήρησαν σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο.

Επίσης ευχαρίστησε τον υπεύθυνο των ακαδημιών του Ολυμπιακού κ Σπύρο Μπιτσάκη για την πολύτιμη βοήθεια του.

Επόμενος στόχος της Γεωργίας είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης της FINA που θα διεξαχθεί τον Αύγουστο στην Βουδαπέστη.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση