ΠΑΣ Λαμία: Κανονικά με ΑΕΚ στο ΔΑΚΛ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017 10:57 ΠΑΣ Λαμία: Κανονικά με ΑΕΚ στο ΔΑΚΛ

Μάχη με το χρόνο για να μη χαθεί κι άλλο εντός έδρας παιχνίδι…

Εργοτάξιο θυμίζει αυτή τη στιγμή το ΔΑΚ Λαμίας.

Συγχρόνως με το πολυπόθητο στέγαστρο, πραγματοποιούνται εργασίες ανακατασκευής αποδυτηρίων, τοποθέτησης φωτισμού και φυσικά διαμόρφωση συνθηκών superleague.

Παρά το μέγεθος των επεμβάσεων και το δύσκολο  ορισμένων εξ αυτών, υπάρχει αισιοδοξία ότι στο δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι (4η αγωνιστική) με την ΑΕΚ, η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία θα το δώσει μπροστά στο κοινό της.

Η εργασία που θα καθυστερήσει πέραν του Αυγούστου την παράδοση του σταδίου στην ΠΑΕ, είναι το στέγαστρο. Σε αυτή τη φάση περιμένουν τα στηρίγματα που θα προδιαγράφουν την ασφάλειά του.

Πολύ μεγάλο έργο είναι και η προσθήκη νέων πυλώνων φωτισμού, συνολικά πέντε τον αριθμό, για τη μέγιστη απόδοση των βίντεο και στα νυχτερινά παιχνίδια. Οι τρύπες έχουν ανοίξει και περιμένουν τις κολώνες με τους προβολείς.

Εντός του αγωνιστικού χώρου, άνοιξαν επίσης οι τρύπες για τους πάγκους των ομάδων που έπρεπε να κατεβούν ώστε να μην εμποδίζουν την ορατότητα των πρώτων σειρών.

Ήδη στο ΔΑΚΛ έχουν έρθει δύο προκάτ, ένα για την αστυνομία και τη φύλαξη του χώρου και ένα για τη φιλοξενία του ιατρείου.

Αναμένονται άλλα δύο για τα δημοσιογραφικά και ανακατασκευή του ήδη υπάρχοντος για τα τηλεοπτικά συνεργεία.

Τέλος σε καλό σημείο είναι η αναμόρφωση των αποδυτηρίων και των βοηθητικών χώρων, με επένδυση με πλακάκια και γυψοσανίδες που κάνουν πολύ πιο ανθρώπινο και λειτουργικό το χώρο.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση