Στο δρόμο για την πρώτη νίκη στην Super League!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 19 Αυγούστου 2017 17:35 Στο δρόμο για την πρώτη νίκη στην Super League!

Ιστορική ημέρα η σημερινή, αφού ο ΠΑΣ Λαμία δίνει τον πρώτο του αγώνα στην Super League, που θα διεξαχθεί σε λίγη ώρα στην Ξάνθη.

Η αυλαία ανοίγει με τρια ματς: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα (19:15, Novasports3), Ξάνθη-Λαμία (19:15, Novasports 2) και Ολυμπιακός-Λάρισα (21:30, Novasports 1).

Φυσικά τα χιλιόμετρα για αυτούς που αγαπούν την ομάδα δεν στάθηκαν εμπόδιο για να την καμαρώσουν πρωτη φορά στα σαλόνια της Α' Εθνικής. Είμαστε προσγειωμένοι, αλλά αισιόδοξοι και πάμε στα "Πηγάδια" για ένα καλό αποτέλεσμα.

Οι αποστολές

Η Λαμία παίζει στη Super League για πρώτη φορά στην ιστορία της. Κάνει πρεμιέρα το Σάββατο (19/8, 19.15) με την Ξάνθη στα Πηγάδια. Οι ακρίτες με νέο προπονητή τον Μίλαν Ράσταβατς στη μετά - Λουτσέσκου εποχή, ο έμπειρος Μπάμπης Τεννές συνεχίζει στο "τιμόνι" των Φθιωτών από την περασμένη σεζόν.

Η ομάδα της Λαμίας ταξίδεψε για την ακριτική πόλη δίχως τον Βάντερσον, ο οποίος εκτίει ποινή δύο αγωνιστικών. Ο Τεννές υπολογίζει στους εξής: Πίτκας, Παπαδόπουλος, Μελίσσας, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Βασιλαντωνόπουλος, Κουκόλης, Παπαργυρίου, Τσούκαλος, Κουτρομάνος, Λινάρδος, Παντελιάδης, Καραγιάννης, Μπλάζιτς, Ακόστα, Ομο, Πίτι και Βουό.

Νέα μεταγραφικά αποκτήματα που μπήκαν στην αποστολή είναι οι Παπαδόπουλος, Μελίσσας, Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλος, Κουκόλης,  Κουτρομάνος, Λινάρδος, Παντελιάδης,  Ακόστα, Πίτι και Βουό.

Από την άλλη για την Ξάνθη εκτός αποστολής έμειναν οι Σιλά, Χατζητερζόγλου, Κίκε, Κώστας, Σταθάκης, Τζελέπης, Φασίδης, Σαμπανίδης. Οι επιλογές του Ράσταβατς: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Κασάδο, Ορφανίδης Λ., Σβάρνας, Λισγάρας, Φλίσκας, Καμαρά, Λουσέρο, Μεχία, Ντε Λούκας, Ρότσε, Μπρίτο, Ορφανίδης Π., Τριάδης, Γέντρισεκ, Κάστρο.

Στην αποστολή είναι οι νεοαποκτηθέντες Κασάδο, Ρότσε, Μπρίτο, Γέντρισεκ και Κάστρο.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση