Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ: Ένα ακόμη 0-0

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 20 Αυγούστου 2017 22:41 Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ: Ένα ακόμη 0-0

Στη σκιά της απώλειας του νεαρού οπαδού του ΠΑΟΚ, Λεβαδειακός και Δικέφαλος του Βορά έμειναν στο 0-0 στη Λιβαδειά στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ.

Οι Βοιωτοί ξεκίνησαν καλύτερα και ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι την αντίπαλη εστία. Γιουσούφ (6') και Νιάσε (10') έκαναν τους Θεσσαλονικείς να τους αισθανθούν στο πρώτο μέρος.

Ο ΠΑΟΚ ανέβηκε στην επανάληψη, οι Πέντρο Ενρίκε (49', 67') και Τζάλμα Κάμπος (78') όμως έχασαν τις ευκαιρίες τους ενώ στον αντίποδα ο Λεβαδειακός άγγιξε το γκολ δύο φορές. Στο 53' ο Ρέι χρειάστηκε να αποκρούσει με τις άκρες των δαχτύλων του το σουτ του Γιουσούρ για να στείλει τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι του ενώ στο 94' ο Γιακουμάκης νικήθηκε σε τετ α τετ από τον γκολκίπερ του "Δικεφάλου" μέσα από την περιοχή.

Στα χάι - λάιτς οι αποβολές των δύο προπονητών για τη λογομαχία τους στη… γλώσσα του σώματος!

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΑΝΙΓΚΟ): Επασί, Τριποτσέρης, Αντιλέχου, Μητρόπουλος, Νιάς, Ζαραδούκας (86' Αμαράλ), Μεντί, Τσαμπούρης, Γιουσούφ (88' Καψάσκης), Μπραντάο (82' Σίλβα), Γιακουμάκης

ΠΑΟΚ (ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ): Ρέι, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαλεζάς, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Κάτσε (57' Σάκχοφ), Λημνιός (62' Μπίσεσβαρ), Μακ, Ενρίκε (68' Κάμπος), Πρίγιοβιτς.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση