Η ΠΑΛΕΦΙΛ για την κοινή αιμοδοσία με τους φίλους της ΑΕΚ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017 08:12 Η ΠΑΛΕΦΙΛ για την κοινή αιμοδοσία με τους φίλους της ΑΕΚ

Ανακοίνωση με αποδέκτες τους υπόλοιπους συνδέσμους με οργανωμένους φιλάθλους του ΠΑΣ Λαμία, απευθύνει η ΠΑΛΕΦΙΛ με αφορμή τα όσα αρνητικά (!) ακούστηκαν για την κοινή αιμοδοσία με τον ΣΦ ΑΕΚ Λαμίας.

Μάλιστα παρουσιάζουν για πρώτη φορά την άδεια λειτουργίας τους, που επιβάλλεται σε οργανωμένους συνδέσμους σύμφωνα και με τον αθλητικό νόμο:

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους αυτούς που μας φτύνουν για την κοινή αιμοδοσία που κάναμε με τον ΣΦ ΑΕΚ ΛΑΜΙΑΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ!!!

Όταν εμφανιστήκατε σαν Roumelians, η Λέσχη ήταν δίπλα σας. Όταν η Λέσχη έκανε εκδρομές ήσασταν μαζί μας. Όταν η Λέσχη πήρε απόφαση για το τέλος της δωρεάν μετακίνησης άπαντες εξαφανιστήκατε και από καλύτεροι του χωριού γίναμε οι χειρότεροι. Χωρίς να θέλουμε να κατηγορήσουμε κανέναν για τσαμπατζή. Η πόρτα ήταν, είναι και θα παραμείνει για όλους ανοικτή, με βάση τη λειτουργία του καταστατικού της Λέσχης και τις αποφάσεις της Γενικής Συνελεύσεως.

Άραγε εμείς, το ΔΣ της ΠΑΛΕΦΙΛ ποιά είναι τα προνόμια που έχουμε:

α) μήπως το προσωπικό βόλεμα για δουλειές;

β) μήπως η δωρεάν είσοδος στο γήπεδο;

γ) μήπως η δωρεάν εκδρομές;

Δεν οργανώθηκε καμία οργανωμένη μετακίνηση οπαδών μεταξύ της ΠΑΛΕΦΙΛ και του ΣΦ ΑΕΚ Λαμίας. Οι συγκεκριμένοι πέντε που μεταφέρθηκαν με τα λεωφορεία, που παραχώρησε η ομάδα, είναι κάτοχοι καρτών διαρκείας της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ.

Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ αναγνωρισμένη με άδεια λειτουργίας και σφραγίδα. Σέβεται τα μέλη της, τον φίλαθλο κόσμο της ΛΑΜΙΑΣ, καθώς και τον φίλαθλο κόσμο των αντιπάλων ομάδων.

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964. Και αυτό, διότι χωρίς τον μεγαλομέτοχο κάποιοι θα ήσασταν ακόμα εξαφανισμένοι και η ομάδα στο τοπικό.

ΥΓ1. Προς ένδειξη σεβασμού στα μέλη της, η Λέσχη θα λειτουργεί νομίμως για άλλα δύο χρόνια.

ΥΓ2. Καλούμε όλους τους φιλάθλους των αντιπάλων ομάδων στην πόλη μας και το γραφείο της Λέσχης.

ΥΓ3. Ήμασταν, είμαστε και θα παραμείνουμε στο πλευρό της ομάδας μας. ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

Με εκτίμηση

ΤΟ ΔΣ

Ο Πρόεδρος - Σγατζούρης Γεώργιος

Ο Αντιπρόεδρος - Αντωνόπουλος Ιωάννης»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση