Η Λαμιάρα γράφει ιστορία (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018 10:38 Η Λαμιάρα γράφει ιστορία (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ιστορική πρόκριση στο κύπελλο εγγύηση για μία ιστορική παραμονή στη Super league.

Μερικές μόνο ώρες μετά την ιστορική πρόκριση επί του Παναθηναϊκού, κάνοντας τον απολογισμό τι αφήσαμε πίσω μας το 2017 και τι μας επιφυλάσσει το 2018 και ο πιο δύσκολος φίλαθλος δεν μπορεί παρά να παραδεχθεί ότι ο ΠΑΣ Λαμία γράφει με ανεξίτηλα γράμματα την ιστορία του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Η πρόκριση επί του Παναθηναϊκού ήρθε ως αποτέλεσμα της εξαιρετικής προσπάθειας συνολικά στη διοργάνωση και ως συνέχεια της σταθερότητας που επιδεικνύει ως σύνολο η ομάδα. Τα όποια αρνητικά αποτελέσματα αποδεικνύουν απλά ότι ο θρίαμβος από την καταστροφή απέχουν ελάχιστα… Ίσως ένα απροσδόκητο γκολ, μια χαμένη κλασική ευκαιρία, μια άδικη αποβολή ή μια αποβολή που δεν έγινε σε πηγαίνουν από το ζενίθ στο ναδίρ και το αντίθετο.

Αυτό που είναι βέβαιο όμως ότι με εξαίρεση το ματς με τον ΠΑΟΚ όπου η ομάδα είχε χάσει από τα αποδυτήρια, σε όλα τα άλλα παιχνίδια - ακόμη κι αυτό με τον Ατρόμητο - απλά υπαγορεύτηκε ο νόμος του ποδοσφαίρου. Η Λαμία ήταν ισάξιος αντίπαλος και σε πολλές περιπτώσεις καλύτερη από άλλες ομάδες με ιστορία χρόνων στην Α’ Εθνική ή τη Super League.

Ευχή των υγειών φιλάθλων είναι με την απαραίτητη ενίσχυση στις θέσεις που υπέδειξε και ο έμπειρος Μπάμπης Τεννές, να συνεχίσουμε να βλέπουμε μια ομάδα ανταγωνιστική, άξια να διεκδικεί θέση στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα της χώρας μας και να μας προσφέρει συγκινήσεις σαν κι αυτές που ζήσαμε στη Λεωφόρο…

Επεισόδιο με Παπαδόπουλο

Μάρτυρες θλιβερού επεισοδίου σε βάρος του τερματοφύλακα της Λαμίας, Νίκου Παπαδόπουλου, έγιναν οι έλληνες φίλαθλοι, όταν ο πορτιέρο των Φθιωτών προσπάθησε να κάνει δηλώσεις  στο συνδρομητικό κανάλι. Οπαδός των γηπεδούχων ξεστόμισε ανίερες κουβέντες προκαλώντας την ψυχραιμία του ποδοσφαιριστή. Παρά το γεγονός ότι το επεισόδιο των ανθρώπων ασφαλείας του γηπέδου και εκείνοι ήταν τουλάχιστον προκλητικοί απέναντι στον παίκτη της Λαμίας.

Ο Παναθηναϊκός είναι μια τεράστια ομάδα και δεν μπορεί να ξεφτιλίζεται από μικρούς οπαδούς που ξεσπάνε κόμπλεξ και την κακομοιριά τους στο γήπεδο και απέναντι σε ανθρώπους που απλά κάνουν τη δουλειά τους…

Θυμηθείτε το φιλμ του αγώνα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση