ΠΑΣ Λαμία: Για το πρωτάθλημα θα είναι αλλιώς

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Φεβρουαρίου 2018 19:54 ΠΑΣ Λαμία: Για το πρωτάθλημα θα είναι αλλιώς

Με νέο πρόσωπο τον Σέρβο Νίκολα Αστσεριτς, ο ΠΑΣ Λαμία ταξιδεύει στη Νέα Σμύρνη για την αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο (10/2, 17:15).

Όλοι γνωρίζουν – φυσικά και οι αντίπαλοι – ότι τα παιχνίδια του Κυπέλλου δεν έχουν καμία σχέση με αυτά του πρωταθλήματος. Κι αν οι Νεοσμυρνιώτες επικράτησαν με συνολικό σκορ 1-5 στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις, το Σάββατο για το πρωτάθλημα θα είναι όλα διαφορετικά.

Προβληματισμός ωστόσο υπάρχει από το γεγονός ότι από τα νέα αποκτήματα, μόνο ο Ουκρανός Μπούντνικ και ο Σέρβος Άστσεριτς είναι στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Μπάμπης Τεννές. Τον Σέρβο δεν τον έχουμε δει ακόμη να αγωνίζεται, ενώ από την ομάδα του 2017 λείπει και ο Βουό. Τα συγκεκριμένα μηνύματα δείχνουν ότι αν δεν αποδυναμωθήκαμε τον Ιανουάριο, σίγουρα δεν ενισχυθήκαμε όπως θα έπρεπε. Όμως ας μην ξεχνάμε τι έκανε αυτό το σύνολο μέχρι τώρα. Με την ίδια επιτυχία αν πορευθεί και στον δεύτερο γύρο δε θα έχει κανέναν πρόβλημα για την παραμονή.

Για την ιστορία η αποστολή για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο για το πρωτάθλημα της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ, αποτελείται από τους: Παπαδόπουλο, Μελίσσα, Αναστασιάδη, Κουκόλη, Ασίγκμπα, Παντελιάδη, Κουτρομάνο, Παπαργυρίου, Βασιλαντωνόπουλο, Όμο, Μπλάζιτς, Καραγιάννη, Μπουλούλη, Ακόστα, Πίτι, Τσούκαλο, Μπούτνικ και Αστσεριτς.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση