ΠΑΣ Λαμία: Σήμερα με τον Παναθηναϊκό στην ιστορική Λεωφόρο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018 09:00 ΠΑΣ Λαμία: Σήμερα με τον Παναθηναϊκό στην ιστορική Λεωφόρο

Πάλι εκτός για πειθαρχικό ο Βάντερσον...

Όλα τα νέα πρόσωπα που ήρθαν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, περιλαμβάνονται στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Μπάμπης Τεννές για τη Σαββατιάτικη (24/2, 19:30) εκτός έδρας αναμέτρηση για την 23η αγωνιστική με τον Παναθηναϊκό στην ιστορική Λεωφόρο.

Αντίθετα στην 18αδα δεν υπάρχει το όνομα του Κόστα Βιάνα Βάντερσον που επισήμως έχει υποπέσει σε καινούριο πειθαρχικό παράπτωμα!

Ειδικότερα στην αποστολή εκτός του Βάντερσον δε θα είναι και οι τιμωρημένοι Παπαδόπουλος, Ακόστα, Κουκόλης. Αναλυτικά η αποστολή: Μελίσσας, Πίτκας, Αναστασιάδης, Πριντέτα, Ασίγκμπα, Παντελιάδης, Κουτρομάνος, Μπεν Τζεμιά, Όμο, Μπλάζιτς, Αντρονίκ, Βασιλαντωνόπουλος, Καραγιάννης, Φράγκος, Τσούκαλος, Πίτι, Μπούτνικ και Αστσεριτς.

Ανεξαρτήτως ονομάτων πάντως ο ΠΑΣ Λαμία αναζητεί την έκπληξη που θα του δώσει βαθμό ή βαθμούς απέναντι σε έναν αντίπαλο που αντιμετωπίζει τα μύρια όσα προβλήματα.

Τελευταίες εξελίξεις στην πράσινη ΠΑΕ θέλουν τους παίκτες να είναι στα όρια τους με τη διοίκηση και τον Κωνσταντίνου να ζητεί λίγο ακόμη χρόνο (μέχρι την 1η Μαρτίου) πριν την έλευση του ξένου επενδυτή.

Ιταλικό δημοσίευμα θέλει αυτός ο νέος επενδυτής να έχει ως πρώτη προτεραιότητα (!) για τη θέση του τεχνικού διευθυντή του 46χρονο Ιταλό Πασκουάλε Σενσίμπιλε. Πρόκειται για τον άνθρωπο που δούλεψε στη Νοβάρα, την Σαμπντόρια και την Ρόμα ως σκάουτ ενώ την περσινή σεζόν ήταν στην Αλεσάντρια χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία θα σημειώναμε.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση