Νίκη – παραμονή για τον ΑΟΛ στο Καρπενήσι

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018 00:29 Νίκη – παραμονή για τον ΑΟΛ στο Καρπενήσι

Εύκολα παρά την απώλεια του 1ου σετ ο ΑΟ Λαμίας ξεπέρασε για δεύτερη φορά το εμπόδιο της Πετρούπολης και πανηγύρισε την παραμονή του στην Pre League του βόλεϊ Γυναικών.

Η ομάδα του Ηλία Αγγέλη αν και χρειάστηκε να παίξει στο Καρπενήσι λόγω της διοργάνωσης στο Χαλκιοπούλειο του «Karate Open Series Lamia 2018», απέδειξε την ανωτερότητά της και έφτασε δίκαια στο τελικό 3-1 σετ και στις 2-1 νίκες στη σειρά των Play Out.

Ο ΑΟ Λαμίας ολοκλήρωσε την χρονιά στην 8η θέση της βαθμολογίας (όπως και στην κανονική περίοδο), ενώ η ΧΑΝΘ που επίσης μέσω τον πλέι άουτ παρέμεινε στην Pre League (με 2-0 νίκες επί του ΦΟ Βριλησσίων) κατέλαβε την 9η θέση.

Πλέον, ΦΟ Βριλησσίων και Πετρούπολη θα αγωνιστούν μεταξύ τους για μία θέση στην Pre League της σεζόν 2018-2019, με την ομάδα των βορείων προαστίων να έχει το πλεονέκτημα έδρας. Η σειρά θα ολοκληρωθεί στις δύο νίκες.

Τα σετ: 3-1 (21-25, 25-19, 25-18, 25-18)

ΑΟ ΛΑΜΙΑΣ (Αγγέλης): Ζαχαρή, Νικόλιτσα Σαββίδου, Φαλέγκα, Γιοκαρίνη, Ζιώγα / Αργυροπούλου (λ), Τσιλαλή,  Κόμνου.

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ (Παπαϊωάννου): Μασούρα, Καράτερζη, Κατσιμπούλα, Πανοπούλου, Μπαντίδου, Κοτσαμπά / Πολίτη (λ), Δημητροπούλου, Φωκιανού, Εικοσπεντίδου, Βασιλείου, Σκλιβανίτη.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση