Τροποποίηση στην τελευταία προκήρυξη του Υπ. Υγείας – Μία θέση λιγότερη στη Φθιώτιδα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2018 23:50 Τροποποίηση στην τελευταία προκήρυξη του Υπ. Υγείας – Μία θέση λιγότερη στη Φθιώτιδα

Οι περισσότερες αλλαγές στην 5η ΥΠΕ…

Με ανακοίνωση του το Υπουργείο Υγείας ενημέρωσε για την ΥΑ που τροποποιεί ένα μέρος της προκήρυξης των κενών και κενούμενων θέσεων των Γενικών Νοσοκομείων – Κέντρων Υγείας, Κέντρων Υγείας, Πολυδύναμων Περιφερειακών Ιατρείων, Περιφερειακών Ιατρείων, Ειδικών Περιφερειακών Ιατρείων και Πλοίων.

Η τροποποίηση αφορά στην απόσυρση της θέσης με κωδικό 2499 του Π.Ι.Παύλιανης του Κ.Υ. Αμφίκλειας αρμοδιότητας 5ης ΔΥΠε διότι δεν εκκενώνεται στις 6-2-2019 αλλά στις 6-3-2019.

Επίσης επικαιροποιούνται οι ενδεικτικές ημερομηνίες εκκένωσης των ιατρείων με κωδικό: 1527 του Π.Π.Ι. ΚΕΑΣ της 2ης Δ.Υ.Πε., 324 του Π.Ι.ΛΥΚΟΥΡΙΑΣ του Κ.Υ.ΚΛΕΙΤΟΡΙΑΣ της 6ης Δ.Υ.Πε., 2534 του Π.Ι.Δεσφίνας του Κ.Υ. ΙΤΕΑΣ και 2479 του Π.Π.Ι. Υπάτης-εξυπ. Λουτρών της 5ης Δ.Υ.Πε. και προστίθεται το σύμβολο του αστερίσκου (*) στη θέση με κωδικό 701 του Κ.Υ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΤΑΣ της 5ης Δ.Υ.Πε., που εκ παραδρομής δεν είχε συμπεριληφθεί στην προκήρυξη.

Οι υποψήφιοι οι οποίοι έχουν καταθέσει μέχρι και τις 10/9/2018 αίτηση συμμετοχής και επιθυμούν να αντικαταστήσουν τη θέση με κωδικό 2499 με άλλη της επιλογής τους ή κάποια από τις επιλογές τους με μια ή περισσότερες από τις παραπάνω θέσεις που επικαιροποιούνται ως προς την ημερομηνία εκκένωσης ή ως προς την προσθήκη συμβόλου (*), μπορούν να το δηλώσουν με υπεύθυνη δήλωση που θα αποσταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να υποβάλουν εκ νέου αίτηση ακυρώνοντας την προηγούμενη μέχρι την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής (18 Σεπτεμβρίου 2018).

Προσαρμοσμένη αναζήτηση