«Κλείδωσε» του Φάνη Σπανού για την Περιφέρεια Στερεάς

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2018 18:30 «Κλείδωσε» του Φάνη Σπανού για την Περιφέρεια Στερεάς

Έξι εν ενεργεία Περιφερειάρχες ανακοίνωσε επίσημα ο Μητσοτάκης.

Η υποψηφιότητα του Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας Φάνη Σπανού, θα υποστηριχθεί από το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για τις Περιφερειακές εκλογές, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από την «Πειραιώς».

Προηγήθηκε η ανακοίνωση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη για στήριξη έξι εν ενεργεία Περιφερειαρχών για διεκδίκηση εκ νέου του αξιώματος, χωρίς βέβαια σε αυτούς να περιλαμβάνεται ο Κώστας Μπακογιάννης, που από μέρα σε μέρα ανακοινώνεται για υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων.

Ειδικότερα ο κ. Μητσοτάκης από την Άρτα επιβεβαίωσε τη στήριξη του κόμματός του στους:

Απόστολο Τζιτζικώστα (Κεντρική Μακεδονία)

Χρήστο Μέτιο (Ανατολική Μακεδονία και Θράκη)

Κώστα Αγοραστό (Θεσσαλία)

Αλέξανδρο Καχριμάνη (Ήπειρο)

Γιώργο Χατζημάρκο (Νότιο Αιγαίο)

Χριστιάνα Καλογήρου (Βόρειο Αιγαίο)

Από έγκυρες πηγές του κόμματος, η είδηση συμπληρώθηκε με άλλες τρεις υποψηφιότητες ανάμεσά τους κι αυτή του Φάνη Σπανού για τη Στερεά Ελλάδα, αλλά και της πρώην ευρωβουλευτού Ρόδη Κράτσα για τα Ιόνια Νησιά και του δημάρχου Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα για την Πελοπόννησο.

Η υποψηφιότητα Σπανού είχε ανακοινωθεί μεταξύ των μελών του συνδυασμού Μπακογιάννη, την τελευταία Παρασκευή του Σεπτέμβρη, εκκρεμούσε ωστόσο το τυπικό οκ από την Πειραιώς. Μάλιστα αμέσως μετά την παραπάνω συνάντηση, τα περιφερειακά όργανα του κόμματος φέρεται να είχαν ολοκληρώσει επίσης το ψηφοδέλτιο για τη Φθιώτιδα και τις κοινοβουλευτικές εκλογές, όποτε κι αν γίνουν αυτές.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση